Prosim vas neviem sa rozhodnut pre notebook. Mal by byt v cene do 400€... Potrebujem ho na školu ale hlavne ho chcem pouzivat na herné účely .. Ďakujem
potrebujes mobilitu, studujes SŠ niekde mimo rodneho domova? lebo ak nepotrebujes akutne mobilitu, tak naco notebook, ked stolny desktop kupis lepsi za tu cenu...
@etelnair ja tu klavesnicu pouzivam uz 3roky a neni vela ludi co by hrali lepsie ako ja za to ze si ty neschopny nenadavaj klavesnici klavesnica je dobra, a notebook je tiez celkom dobry na tieto hry co sa teraz robia pojdu tam vsetky.
No ono je to tak že som na intráku .. Takže jedine notebook a svoj milovany komp navštevujem len cez vykend a keďže nemam prachy sponzoruje ma sekera mama ktora vie o tom že by som cely deň hrala LoLko tak mi dala limit 400-500 tú stovku by som naškrabala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
tu mas za 415 napriklad, inde sa bude dat zohnat aj lacnejsie
Ak si mozes dovolit prekrocit limit o 35 eur tak odporucam tento: » www.alza.sk/acer-aspire-575...