no, moja mamina fajčí tiež a ako chudobného študenta ma raz za dva mesiace podporí krabičkou, haha.
ale hlavne sa ma snaží presvedčiť, aby som prestala (nech mám peniaze na oblečenie, keďže takmer všetko prefajčím)
a ona sama sa snaží prestať, ale u fajčiarov, ktorí sa snažia prestať, poprípade už dlhú dobu abstinujú, pohľad na mňa vyvoláva akýsi Pavlovov efekt. neviem, prečo je to tak, ani nemusím fajčiť, ale proste všetci si ma tak veľmi spájajú s cigaretou, že hneď majú chuť.
a to som teraz v období, že mám nanajvýš 4 cigarety denne! kedysi to boli aj dve krabičky (asi preto ľuďom pripomínam cigaretu )
@wera55555 od trinástich, ale to bolo také, že jedna denne a že som kúl a tak. potom s príchodom na strednú sa to vystupňovalo na krabičku denne, potom som s tým sekla na dva roky a od 18tich fajčím znova.
@mezomus ja neviem, ja som taká, že keď si poviem, že dačo chcem a som o tom vnútorne presvedčená, tak to proste splním (v 16tich som prestala fajčiť tak, že som v polovici zahasila cigaretu a zvyšok som zahodila a držalo ma to tie dva roky bez problémov)
a keďže som si teraz vedomá toho, že nemám peňáz a že deň bez cigarety som fakt nesvoja, tak radšej obmedzím fajčenie na minimum s tým, že denne mať cigaretu budem, ako jeden deň hojno a druhý deň hovno
Aj keby fajčím, mame by to nevadilo, vždy som si mohla robiť (takmer) všetko čo som chcela. V 16 som občas fajčila a mohla som si zapáliť v pohode aj pred ňou.
@mezomus nečumím, mám ich schované v tabatierke v kabele a našťastie to mám vyriešené tak, že všade meškám a pri behu sa zle fajčí a keďže nemám ani na kafé, tak ma to neprudí k tomu, aby som počas jedného pressa sfajčila 6 cigariet (čo je väčšinou moja bežná prax)
a na byte fajčiť nemôžem a na ulicu sa mi loziť do zimy nechce, takže to je ďalšie plus pre mňa a keď sa náhodou stane, že mám desať minút času na ulici, tak mi je taká kosa na ruky, že ich radšej ani nevyberám z vrecka všetko mám vyriešené
pocas dna a doma vobec nefajcim... cize ma nemaju sancu pritom vidiet ale ajtak je mi to uplne jedno, cigarety si neskryvam a myslim ze matka mi ich uz videla niekde lezat a tiez jej to je asi dost u riti ci fajcim
@iwuanka more uz sa nepytaj... ja by som na to uz najradsej nevidela.... nikdy mi uz take neukaz! ved ja mam slabu povahu.. skoro som odpadla na hodine... /v praimom prenose/
@grietusha silno závidím ja doma bohužial môžem fajčiť, čo je dosť zlé kabelku nenosím, čiže ich mám stále pri sebe, kosa ani teplo mi nebýva nikdy, taktiež nemeškám resp. nemám kam meškať. v škole je fajčenie povinné... fakt ti závidím podmienky
Otec mi pravidelne kradne cigarety alebo zapalovač z tašky, takže nie, jemu to nevadí, ale mama, tá to nevie, ale kedže vie, že mám kamošov fajčiarov, tak jej ani nevadí, že niekedy dojdem napáchnutá z ,,miestnosti"
naši si myslia, že fajčím, aj napriek tomu, že nefajčím..bo mi pár krát našli cigo vo vrecku....a väčšinou som naozaj nevedela kde sa mi tam vzali ....
@grietusha ja zas nemeškám nikde lebo ja som jediný pokrvný príbuzný chucka norrisa a JA určujem čas a u nás v škole je fajčenie mandatory. niekedy sa 5minútová prestávka pretiahne aj na 20 minút
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale hlavne sa ma snaží presvedčiť, aby som prestala (nech mám peniaze na oblečenie, keďže takmer všetko prefajčím)
a ona sama sa snaží prestať, ale u fajčiarov, ktorí sa snažia prestať, poprípade už dlhú dobu abstinujú, pohľad na mňa vyvoláva akýsi Pavlovov efekt. neviem, prečo je to tak, ani nemusím fajčiť, ale proste všetci si ma tak veľmi spájajú s cigaretou, že hneď majú chuť.
a to som teraz v období, že mám nanajvýš 4 cigarety denne! kedysi to boli aj dve krabičky (asi preto ľuďom pripomínam cigaretu )
a keďže som si teraz vedomá toho, že nemám peňáz a že deň bez cigarety som fakt nesvoja, tak radšej obmedzím fajčenie na minimum s tým, že denne mať cigaretu budem, ako jeden deň hojno a druhý deň hovno
ale ja som najskôr prešla zo 40 na 20
a na byte fajčiť nemôžem a na ulicu sa mi loziť do zimy nechce, takže to je ďalšie plus pre mňa a keď sa náhodou stane, že mám desať minút času na ulici, tak mi je taká kosa na ruky, že ich radšej ani nevyberám z vrecka všetko mám vyriešené
Nechutilo mi to. Odvtedy som mal 4 cigarety.
@e12 more ty co do mne skačeš??? ha?? chceš sa vadiť???
a ja meškám aj do školy tak polhodinku zvyčajne. a za 5minútovú prestávku stihnem akurát tak vybehnúť z budovy a bežať cez mesto do ďalšej
Matka si pravidelne požičiava môj kabát a šály, musela zacítiť.
Plus ešte každý deň sa za mnou nesie cigaretový závan, naši sú nefajčiari, takže sú na to dosť hákliví.