Vediete nudný a stereotypný život alebo život plný zážitkov a zábavy ?
Ak by ste chceli odpovedať že ako kedy tak radšej porozmýšľajte o tom, čo z toho prežívate vo väčšej miere a skúste sa rozhodnúť medzi týmito dvoma možnosťami. Alebo nie, ako chcete.
Alebo: vediete stereotypný život a aj napriek tomu sa vám nudný ne
striedajú sa u mňa také obdobia... keď som smutná, tak som len doma zavretá. a nerobím nič, len zabíjam čas. neznášam to :/ ale potom to prejde, a keď mám nejaký zmysel života, tak doma iba prespávam... občas
vediem nudný a stereotypný život obohatený o nečakané momenty, ktoré vedia byť natoľko schopné vytiahnuť ma z reality, že mi bránia v tom, aby mi úplne preplo...
možno tých momentov ale začína byť viac, niektoré navyše fakt stoja za to
v mojom stereotype majú významný post priatelia a kedže sú leniví tak niekedy pochybujem že mám dobrý život, ale celkovo ho priraďujem k zábavným, temným, záhadným, úžasným, adrenalínovým, strašidelným životom. I keď by som z toho dokázal vyťažiť viac, lenže samému mi to nejde, prosto keď raz chceme ísť do kina tak poďme a to furt neodkladajme ale inač fakt okej. Mám genialnu triedu s ktorou si rozumiem a posrandujem, priateľov mám taktiež "zhodných" a napriklad na moj vek si myslím že málokto si vyberie varenie pred fajčením za blokom a posrandovanie i pri obyčajnom rozhovore v noci na balkone či v lese a to si veľmi vážim, že z niektorých situácií naopak dokážeme vyťažiť veľa ale škoda že je tých situácií čoraz menej :´(
Ja som zas človek, ktorý má rád svoje pohodlie, zmenám sa nebránim, ale ani ich nevyhľadávam, ak mi momentálny stav vyhovuje. Môj život je RELATÍVNE stereotypný, ale nepovažujem ho za nudný. Stereotyp vie byť aj príjemný. Napr. v lete každý deň vybehnúť niekam (kúpalisko, les, opekačka, koncert a pod.) je v podstate stereotyp, ale rozhodne si odnášam fajn zážitky
Inak nevediem stereotypný život, ale občas sa riadne nudím.. čo občas, bežne aj 6-8 hodín denne, vlasnte, ja sa nudím celé vyučovanie ale potom poobede je vždy sranda
ja sa zabavam uz len v svojej hlave ...... a zazitky zazivam neustale, v skole, vonku, doma, na zahrade .... aj ked spim, moje sny su pre mna nieco bez coho by som nechcela byt....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
stereotyp nenávidím, ja potrebujem zmeny, lebo by som asi umrela
vstávam o 6:00 idem pustiť kury, nakosiť trávu zajacom
7:30 raňajkujem (rožky ktoré si idem kúpiť medzitým)
8:00 - 19:00 sa modlím a špácujem s Ježišom v modlidbách
19:00 si zapnem Birzd
21:17 píšem trápny koment
00:00 idem spať so spomienkami na deň plný zážitkov
-----> Problems :/
a nemyslím si, že mám nudný život
možno tých momentov ale začína byť viac, niektoré navyše fakt stoja za to
Mám nádherný život do všetkým čo k nemu patrí.
Inak nevediem stereotypný život, ale občas sa riadne nudím.. čo občas, bežne aj 6-8 hodín denne, vlasnte, ja sa nudím celé vyučovanie ale potom poobede je vždy sranda
BTW: super téma