Prvýkrát počujem o takýchto liekoch Nejak som nikdy nemala potrebu si zlepšovať koncentráciu liekmi, keď som dobre vyspatá, najedená, tak nemám problém sa koncentrovať
A mozno tak bolesti hlavy, pripadne nejake prehlbenie urcite stavu aspon pri normalnyh davkach. Ak by si skusal fakt obrovske, tak tam su vraj aj celkom neprijemne.
Inak to kus po case citit no, neviem ako je na tom modafinil ale ten je bohuzial na predpis
@Petoooooooooooo
Pri piracetame pokiaľ to skombinuješ s lecithínom alebo iným zdrojom cholínu tak nie je šanca na bolesti hlavy. Bral soma si tri mesiace pred maturitami a bolo to fajn, ľahšie som sa sústredil a dlhšie vydržal sa učiť, s guaranou je to super na dlhé dni učenia sa .
Jediné vedľajšie účinky u mňa boli, že som mal živšie sny ale rozhodne nie na hranici s halúcináciami ani približne -.-, návykové tiež nie sú, aspoň piracetam nie to je somarina ako voda v koši. Jedno negatívum ale bolo, že som bol nervóznejší keď som na niečo bol sústredený dlhší čas a niekto ma vyrušil.
Ja sa viem sustredit vzdy ked je ticho, som sama, nenajedena a take extra ked uz unava je tak kava. Plna sa neviem sustredit lebo krv ide z mozgu do zaludka
@Petoooooooooooo ahoj..tak s tymto mam skusenost.. bral som to kedysi pri skuskach nootropil..nejake extra dobre vysledky necakaj radsej.jediny vedlajsi ucinok co som na sebe spozoroval a iba na zaciatku a jediny krat bol závrat..asi pol hodinu sa mi tocila hlava a bolo mi na odpadnutie..ak to beres ber to podla letaku a ak budes nieco zle pocitovat zniz davky prejde.moja skusenost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Zavislost je asi samozrejmost, uzkost, nespavost, z osobnej skusenosti aj sialene sny na hranici s halucinaciami.
A mozno tak bolesti hlavy, pripadne nejake prehlbenie urcite stavu aspon pri normalnyh davkach. Ak by si skusal fakt obrovske, tak tam su vraj aj celkom neprijemne.
Inak to kus po case citit no, neviem ako je na tom modafinil ale ten je bohuzial na predpis
Pri piracetame pokiaľ to skombinuješ s lecithínom alebo iným zdrojom cholínu tak nie je šanca na bolesti hlavy. Bral soma si tri mesiace pred maturitami a bolo to fajn, ľahšie som sa sústredil a dlhšie vydržal sa učiť, s guaranou je to super na dlhé dni učenia sa .
Jediné vedľajšie účinky u mňa boli, že som mal živšie sny ale rozhodne nie na hranici s halúcináciami ani približne -.-, návykové tiež nie sú, aspoň piracetam nie to je somarina ako voda v koši. Jedno negatívum ale bolo, že som bol nervóznejší keď som na niečo bol sústredený dlhší čas a niekto ma vyrušil.