Zdravím . Videli ste tento film? » www.csfd.cz/film/310096-ved... . Je to určite dobrý psychologický thriller a rád by sem vedel názor na tento film od Vás.
Veľmi dobrý film, taký pre mňa typický triler, ktorý je skvelý pozerať v kine ale aj doma, keď sa chceš odpútať od sveta a zaujme ťa.. A naozaj skvelý námet filmu
@jack3265 ja som to videla v kine a tiež neľutujem tie peniaze ale v zásade je to asi jedno jednoducho ten film bol dobrý ale zas nemal nejakú extra hlbokú myšlienku, ale mne stačí zaujímavý námet a že je to napínavé
@jack3265 Hej, aj podľa mňa.. tam bolo tých zvratov niekoľko mne sa najviac páčil jak ju ojebal že jej dal akože niečo čo ju malo zhypnotizovať či čo a pritom jej nič nedal.. a natom sa ukazalo že všetko predstiera..
a inak keď ťa bavia takéto filmy, tak si pozri Podfukári, na tom som tiež bola v kine nedávno, je to tiež dobré
videla som a cakala som od toho nieco ine, nieco viac, ale tak dalo sa to a koniec bol necakany celkom.. a teda v konecnom dosledku som si myslela ze ten film bude trochu o niecom inom ako nakoniec bol
Zobrali nás na to do kina zo školy (ľutujem tých primanov čo tam boli s nami, tí to určite "pochopili") ..ale inak u mňa je to jeden z tých lepších filmov, zanechal vo mne určitý dojem a pocity ... líp, mnohem líp
najprv som to vypla asi po 20 minutach,neskor som si to pozrela cele,troska som bola v soku ked sa vsetko prevalilo.Ale nie je to film,ktorý by som si ešte niekedy pozrela.hodnotím ho ako dobrý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@lenkaska1 podla mna to bol dobre prepracovnaý film určite sem nečekal taký zvrat na konci a to mám na týchto filmoch rád
a inak keď ťa bavia takéto filmy, tak si pozri Podfukári, na tom som tiež bola v kine nedávno, je to tiež dobré