Ahojte, tak sa stalo ze robim do skoly SOCku o vegetarianstve, chcela by som vediet co si o tom myslite, piste komenty s nazormi pre a proti a prosim vyplnte mi dotaznik na
Vegetariánstvo považujem za vcelku zvláštny postoj, ktorému nie celkom rozumiem.
Na jednej strane z rôznych dôvodov nejedia pozostatky kedysi živých bytostí, čo je podľa mňa chvályhodné, na strane druhej sa im však neštíti napr. kradnúť a piť materinské mlieko iných živočíchov, pojedať vtáčie embryá alebo bez zábran vyjedať včelstvu zásoby potravy. Rozporuplné.
Na druhej strane rozumiem tomu, že skok z mäsožravstva na vegánstvo potrebuje dlhšiu prípravu, preto vegetariánstvo považujem za vhodný krok smerom k vegánstvu.
to nie sú vtáčie embryá, ale neoplodnené vajíčka, keby tie kravy nedojili,tak zdochnú a včely..........hm, asi by ich tu lietalo dosť veľa, keby mali toľko žrádla
a ak by mali málo, zdochli by a včelár by mal veľké................
sme živočíchy ... keby mali iné živočíchy rozmýšlať nad tým čo jedia tak umrú od hladu ... máme to proste tak dané, že jeme aj mäso, aj "zelinu" ... podľa mňa sa nedá plnohodnotne nahradiť mäsová strava ... toď vše ..ale je to každého osobný životný postoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
https: //spreadsheets.google.com/viewform?formkey= dGVQb2d4SXBZYTh6N2ZZSG5pbnFRNmc6MQ
Na jednej strane z rôznych dôvodov nejedia pozostatky kedysi živých bytostí, čo je podľa mňa chvályhodné, na strane druhej sa im však neštíti napr. kradnúť a piť materinské mlieko iných živočíchov, pojedať vtáčie embryá alebo bez zábran vyjedať včelstvu zásoby potravy. Rozporuplné.
Na druhej strane rozumiem tomu, že skok z mäsožravstva na vegánstvo potrebuje dlhšiu prípravu, preto vegetariánstvo považujem za vhodný krok smerom k vegánstvu.
a ak by mali málo, zdochli by a včelár by mal veľké................
a zeleniny ti nie je ľúto, aj ona cíti!