Nemá niekto náhodou knihu Vějíř a meč od Libuše Boháčkovej a Vlasty Winkelhöferovej?? Prešla som asi všetky antikvariáty ktoré na nete boli, ale všade mi povedali, že UŽ nemajú... Dám za ňu čokoľvek
krásne, že si si spomenula práve na mňa pri knihách musím ťa sklamať, nemám ju, je mi to ľúto... prešla si si aj české antikvariáty a všetky možné fóra? skús sa pozrieť aj na aukro.
Prešla som väčšinou české, v tých slovenských málokedy bola v ponuke, že ju vôbec niekedy mali.
Asi v desiatich českých ju mali, tak som sa potešila, objednala, ale hneď mi došiel z každého mail, že je už bohužiaľ predaná.
Aukro - české, aj slovenské - nič
Nevadí, nemohlo sa všetkých neviemkoľko (presný počet nemôžem nájsť vydaných kusov len tak vypariť... Ešte sa skúsim popýtať nejakých japanofilov a porozprávať sa osobne s tetami z nejakých antikvariátov.
no ja sa môžem spýtať nejakých japanológov u nás na škole. ale ak by si chcela, tak ti môžem poslať v .pdf aspoň dve knihy o japonskom divadle, keď už nič iné
o japonskom divadle mám toho toľko, lebo som to študovala tento semester. a ak počkáš ešte jeden semester, tak ti potom poposielam veci aj o japonskom filme a o premietaní tradičnej japonskej kultúry do japonského filmu
Ja len že ak by si niekedy mala záujem si to prečítať, zohnala som to (skáčem od radosti, po pol roku!!!), mám to prefotené ale chcem to všetko naskenovať a hodiť do kompu (nikdy nevieš a znova to zháňať - radšej nie), takže keď tak v pohode posielam
@h8u jééééj, toto ma potešilo poprosím si to, to rozhodne. aj keď už na nič japonské v škole nechodím, tak ak sa nájde čas, snažím sa chodiť v Brne aspoň na kjógen a na nejaké prednášky pomimo
bohužial ju nemám v kompe, preto som ju neposlala ani grietushi, mne ju dal kamarát jak darček prefotenú ale neskenovala som to nakoniec, myslela som že budem, ale skoro 400 strán - ďakujem pekne.. chystáš sa na prijímačky na japanistiku tento rok alebo tak? lebo ak nie, po prijímačkách ti ju nejakým spôsobom môžem požičať alebo čo, len teraz sa ešte učím z toho..
@h8u ach škoda .. ano chystám sa na prijímačky ale skúsim ešte rozhodiť nejaké siete ak by ma prijali tak by som mola mooc rada keby si mi ju požicala tiež sa chystáš? kam ak sa môžem spýtať možno sa niekde uvidíme
Jéj, aj ty? Možno budeme spolužiačky! Ja na Masarykovu do Brna, tam by som najradšej, potom japončinu mám aj v Prahe, v Olomouci aj v BA na UK.. ty kam? Nebola si teraz v sobotu na kurze v Brne?
všade kam ty okrem Prahy .. Myslíš kurz v Brne? tak tam jj bola a inak dnes som zohnala v knižnici vějíř a meč ( ou jee ) .. aj ja by som najradšej do Brna ale ja blbá som si k tomu dala anglinu a tam asi nespravím oborový
@h8u všade kam ty okrem Prahy .. Myslíš kurz v Brne? tak tam jj bola a inak dnes som zohnala v knižnici vějíř a meč ( ou jee ) .. aj ja by som najradšej do Brna ale ja blbá som si k tomu dala anglinu a tam asi nespravím oborový
@smile247 to vážne si tam bola??? ktorá si bolaaa? kde si sedela, čo si mala na sebe?
jéj tak to gratulujem, aj v univerzitnej knižnici v BA to vraj majú.. no ja som si dala anglinu tiež, ale chvalabohu aj obecní jazykovědu kam ma zoberú určite, lebo s tou anglinou som na tom podobne, test je nenormálne ťažký.. tie oborovky z jap. sa mi zdajú byť fajn, hlavne po tom čo nám tak parádne nadiktoval tie témy
@smile247 no to je chabý opis teda, poviem ti! ja tuším ružovú košelu a šedé nohavice a ružové topánky a kučeravé ryšavé vlasy aa bola som tam s takým chalanom vysokým chudým.. uplne vzadu sme sedeli celý čas jak si na tom btw s reáliami? ja som skoro nič nevedela z toho čo sa tam pýtal :/ aj ke´d viac ma trápi TSP, ale šak snáď to nejaké dáme :/
@h8u no co este dodat .. dlhe hnede vlasy .. boze vobec si nespominam na vas .. mozno tak matne.. sak ked sa uvidime si spomeniem .. s realiami nic moc by som povedala.. nieco by som vedela z toho co sa pytal ale minimum naozaj .. po TSP sa na to vrhnem .. teraz sa snazim na ne pripravit ale to je taka somarina .. najviac ma ten kulturny prehlad zerie, a kriticke myslenie.. a vyroky ...
Ahojte hladám knihy ktoré sa zídu na primačky z japanologie pokial viem tak baba ide študoivať do olomouca na japanologiu a viem že vejar a orchidea či aký kvet tak tu už má .. bližia sa jej národky a toto by bol fakt mega dobrý darček prečital som si komenty vyšie a rád by som poprosil všetkých čo už máte dáke knihy ktore sa jej zidu aby ste mi dáko pomohli pri ich hladaní alebo zohnávaní ak chcete aj zaplatím kludne ale fakt zišla by sa pomoc ja to nejdem študovať a neviem kde mám začať má to byt prekvapko tak sa jej nechcem spytovať .. a samozrejme týmto som len začal svoje pátranie PS: maju byt v japončine alebo v akom jazyku ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
krásne, že si si spomenula práve na mňa pri knihách musím ťa sklamať, nemám ju, je mi to ľúto... prešla si si aj české antikvariáty a všetky možné fóra? skús sa pozrieť aj na aukro.
Bola si prvý človek, ktorý ma napadol!
Prešla som väčšinou české, v tých slovenských málokedy bola v ponuke, že ju vôbec niekedy mali.
Asi v desiatich českých ju mali, tak som sa potešila, objednala, ale hneď mi došiel z každého mail, že je už bohužiaľ predaná.
Aukro - české, aj slovenské - nič
Nevadí, nemohlo sa všetkých neviemkoľko (presný počet nemôžem nájsť vydaných kusov len tak vypariť... Ešte sa skúsim popýtať nejakých japanofilov a porozprávať sa osobne s tetami z nejakých antikvariátov.
Ale díky
no ja sa môžem spýtať nejakých japanológov u nás na škole. ale ak by si chcela, tak ti môžem poslať v .pdf aspoň dve knihy o japonskom divadle, keď už nič iné
Beriem všetko!! Ach, aký si len ochotný človek Keď budeš mať čas, môžeš na lhcc85@gmail.com
A ešte raz veľká vďaka!
posielam. uži si to. je to zaujímavé a kalvodová je kvalitnejšia ako Hilská. to aby si potom vedela, že z čoho je lepšie čerpať.
a je aj dosť ukážok na youtube a ešte mi napadlo, že mám aj Antológiu japonského divadla, ak by si chcela aj textové ukážky tých hier.
hoci sú aj v tých knihách, čo ti posielam, tak hentam by mali byť úplne. aj z nó aj z kabuki aj z bunraku.
Vďaka, poslednýkrát!
Ešte by si mohla mať niečo o Gejšách, píšem o nich sočku a mám žalostne málo materiálu... A ako vidím, ty máš všetko.
to nemám, je mi ľúto..
o japonskom divadle mám toho toľko, lebo som to študovala tento semester. a ak počkáš ešte jeden semester, tak ti potom poposielam veci aj o japonskom filme a o premietaní tradičnej japonskej kultúry do japonského filmu
Ja len že ak by si niekedy mala záujem si to prečítať, zohnala som to (skáčem od radosti, po pol roku!!!), mám to prefotené ale chcem to všetko naskenovať a hodiť do kompu (nikdy nevieš a znova to zháňať - radšej nie), takže keď tak v pohode posielam
ďakujem
prosiiim prosiiiim .nemohla by si ju poslať aj mne.. ak by si chcela mohla by som ti za to aj nejak zaplatiť ale bola by som ti veľmi vďačná
prosiiim prosiiiim .nemohla by si ju poslať aj mne.. ak by si chcela mohla by som ti za to aj nejak zaplatiť ale bola by som ti veľmi vďačná
bohužial ju nemám v kompe, preto som ju neposlala ani grietushi, mne ju dal kamarát jak darček prefotenú ale neskenovala som to nakoniec, myslela som že budem, ale skoro 400 strán - ďakujem pekne.. chystáš sa na prijímačky na japanistiku tento rok alebo tak? lebo ak nie, po prijímačkách ti ju nejakým spôsobom môžem požičať alebo čo, len teraz sa ešte učím z toho..
Jéj, aj ty? Možno budeme spolužiačky! Ja na Masarykovu do Brna, tam by som najradšej, potom japončinu mám aj v Prahe, v Olomouci aj v BA na UK.. ty kam? Nebola si teraz v sobotu na kurze v Brne?
jéj tak to gratulujem, aj v univerzitnej knižnici v BA to vraj majú.. no ja som si dala anglinu tiež, ale chvalabohu aj obecní jazykovědu kam ma zoberú určite, lebo s tou anglinou som na tom podobne, test je nenormálne ťažký.. tie oborovky z jap. sa mi zdajú byť fajn, hlavne po tom čo nám tak parádne nadiktoval tie témy