no ja beriem na vztah len take 17-18-19 rocne...na rovnako stare ci starsie si netrufam a tie pod 16 a mladsie len na sex...takze moja partnerka by mala byt max. o 3 roky odomna mladsia
mám kamošku ktorá má 15 a chodí s 27 ročným... ibaže oni sú psychicky na rovnakej úrovni a aj fyzicky myslím ... ona vôbec nevyzerá ani sa nespráva ako 15 ročná... minimálne na tých 20 by som jej povedala a sú spolu viac ako rok
11. lol sa jej skoro zacali burit hormony co ja poznam tak stare baby maju vacsinou chalanou okolo 17 a ked im nahodou napisem, ma nazvu pedofilom a to mam len 20
ale mne na tych vekovych rozdieloch moc nezalezi...je to kazdeho vec...ja si obvykle s opacnym pohlavim, ci uz kamaratsky alebo takto vztahovo rozumiem najviac s o dva roky starsimi.....
13. lebo tie uz chcu viac ako im mozem ponuknut a aj tak mne sa nepacia starsie baby a oni zas nechcu mladsich partnerov...napr. nejaka 25 rocna ma moze pokladat za decko
Ja si myslim, ze ak to tym dvom vyhovuje a maju sa radi, moze im byt jedno, aky je medzi nimi vekovy rozdiel...ak ovsem nema napr. ona 10 a on 50 aspon po 18tke by mohli mat
21..vies co podla mna niekedy veru hej..lebo ked vidim ze si 22 rocny chalan da rozkazovat a skakat po hlave od 14ky,ktora ma inteligenciu na bode mrazu no neviem..je jasne ze ked sa maju radi to je hlavne..ale niekedy nie.
12. ona chodila stále zo staršími... a teraz sa do ich vzťahu stará veľa ľudí , a skoro nikomu sa to nepáči, ale ja im to prajem lebo ich poznám obidvoch a hodia sa k sebe.. a ľudia by sa nemali starať do cudzích vzťahov
Podla na na veku vobec, ale vobec nezalezi.. Aj ked je medzi nimi rozdiel napr. 15 rokov..pokial si rozumeju..tak ja v tom problem nevidim
Samozrejme, ine je uz..ked si 25rocna vychcana baba berie 70 rocneho invalidneho dochodcu..to je pripad sam o sebe..a tu asi nejde ani o lasku, porozumenie ci naklonnost jedneho k druhemu..teda nie asi ale urcite...
a myslim, ze ani rozdiel nejakych 20 rokov..by som nechapala ako extrem..ked sa dvaja lubia.tak posledne naco pozeraju...je ich vek
ja si myslim ze na veku nezalezi... ja mam 17 a moj frajer 25 a sme spolu 2 roky co je myslim si, ze dost dlho...velmi sa lubime...a tak ako zapadol on do mojej rodiny, ja som zapadla do jeho...
hmmm, osobne mi nevadí vedový rozdiel nejaký veľký... ale tak moja 23 ročná sesternica má 40 ročného a je s ním iba kvôli peniazom... tak to mi vadí ten vekový rozdiel. ale inak tak 12 rokov úplne v pohodičke
podla mna nieje vekovy rozdiel nejako moc dolezity aj ked takych 15-20 uz ano ale ked sa 2 lubia tak je to jedno no ak nejde o taky pripad ze si mlada krasna babenka vezme 70 rocneho bohateho chlapa na smrtelnej posteli ze?
moj priatel je odomna o 8 rokov starsi ale aj napriek tomu mi povedal ze ma lubi aj ked sa bojim ze sa na mna po case vykasle kedze by to asi nemalo buducnost vzhalom na to ze ja mam 14 a on 22 a este k tomu je to vztah na dialku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
extrém? stačí ak sa pozrieš aké mladé sexice si berú poniektorí politici či herci
6. a preco si netrufas na rovnako stare alebo starsie?
ale mne na tych vekovych rozdieloch moc nezalezi...je to kazdeho vec...ja si obvykle s opacnym pohlavim, ci uz kamaratsky alebo takto vztahovo rozumiem najviac s o dva roky starsimi.....
for hipi:no a podla mna je to v prvom rade chyba jeho ze si to necha..
Ale tak max 10 rokov aspon pre mna.
Ked si vezmeme prikald 30 rocneho chlapa a 20 rocneho dievcata,tak je to podla mna relativne v poho.
Ale tak 20 rocny chalan a daka 10 rocna babiky,mnoo riadna pedofilia.
POdla mna nie je dolezity vek ale to ako si ten par rozumie.
Zeny by mali dospievat skor,teda zdoraznujem mali by... takze myslim,ze taky normalny odstup 2,3 roky je fajn.
Samozrejme, ine je uz..ked si 25rocna vychcana baba berie 70 rocneho invalidneho dochodcu..to je pripad sam o sebe..a tu asi nejde ani o lasku, porozumenie ci naklonnost jedneho k druhemu..teda nie asi ale urcite...
a myslim, ze ani rozdiel nejakych 20 rokov..by som nechapala ako extrem..ked sa dvaja lubia.tak posledne naco pozeraju...je ich vek
btw neviem ako vy ale ja som vzdy myslel vo vztahu aj na buducnost a zacat si s nejakou 15-stkou by buducnost nemalo podla mna
moj priatel je odomna o 8 rokov starsi ale aj napriek tomu mi povedal ze ma lubi aj ked sa bojim ze sa na mna po case vykasle kedze by to asi nemalo buducnost vzhalom na to ze ja mam 14 a on 22 a este k tomu je to vztah na dialku