Ale napríklad, keby nejaká ženuška mala môjho muža teraz tak by mohla mať cca o desať viac a nevyzeralo by to debilne.
Najmä nakoľko nevyzerá ako dieťa a rozumovo je popredu až príliš
Čiže by si boli " rovní "
@salora mozno si mal stastie, ale myslim ze je velmi mala pravdepodobnost ze narazi na zensku ktora to s nim v 20+ bude mysliet bez nejakych postrannych umyslov, ja by som bol nedovercivy... aby nevyuzivala ze ma na vrch, neklamala ho a pod. , lebo mozno je chalan naivny a nezbada to a ona to vyuzije
@genksta samozrejme pokiaľ má niekto 16, tak má s najväčšou pravdepodonosťou holý kkt, chodí do školy a jediná vec, o ktorú v takomto prípade ide, je asi len sex ale aj tak neľutujem, skúsenosti na nezaplatenie budem mať na čo spomínať v penzióne
@salora mozno ma bohatych rodicov a chce lasku nenapisal ake su okolnosti ale nemyslel som ze ho bude oberat o peniaze, ale aby ho nenamotavala, nehrala sa s nim a pod., takto nejako som to myslel ak mu ide o sex alebo len o to mat babu, tak nech ide smelo do toho
Záleží od toho V akej sú obaja životnej situácii. Ak sú na tom podobne A riešia rovnaké životné problémy, majú rovnaky životny pohľad tak je fuk koľko majú rokov. Je to len číslo.
Ľudia moc riešia vek pritom je to totálna hlúposť. Zoberte si situáciu že si dvaja rozumejú vo všetkom at., aké nevedia koľko má druhý rokov. Čiže všetko je ok celý čas A potom po x mesiacoch sa dozvedia vek. Bude tam 10 ročný rozdiel A zrazu to začnú riešiť že je tam veľký rozdiel,to neni dobre atď. Picoviny. Najlepšie nehovorit vek A proste sa orientovať podľa toho ako si predstavujú život
ja v partnerstve musím byť staršia ako muž! najväčší rozdiel bol, keď som mala priateľa o 4 roky mladšieho...predtým o dva a aj teraz mám o 2 roky mladšieho priateľa.
pokiaľ si fakt rozumejú na tom nezáleží. ako, tiež si myslím, že čím starší, tým menšie rozdiely v mentalite, ale nemusí to byť pravidlo.
ja osobne mám o tri roky mladšieho partnera, predtým som mala môj ročník alebo o rok, dva starších a s nimi som nevedela nájsť šťastie, pretože furt len vymýšľali a nevedeli čo so sebou a to, ako si to tak všímam na kamarátoch, platí dodnes. tak som dala šancu mladšiemu a vôbec to neľutujem, je to skvelý človek
samozrejme pre okolie to môže byť dosť divné, ale na to sa treba vykašľať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@Gitarista445 pokiaľ to funguje, tak prečo nie... a nie je nejaká daná hranica
Najmä nakoľko nevyzerá ako dieťa a rozumovo je popredu až príliš
Čiže by si boli " rovní "
niektore zeny proste pritahuju zajacikovia, ci maju 20 alebo 40
Ľudia moc riešia vek pritom je to totálna hlúposť. Zoberte si situáciu že si dvaja rozumejú vo všetkom at., aké nevedia koľko má druhý rokov. Čiže všetko je ok celý čas A potom po x mesiacoch sa dozvedia vek. Bude tam 10 ročný rozdiel A zrazu to začnú riešiť že je tam veľký rozdiel,to neni dobre atď. Picoviny. Najlepšie nehovorit vek A proste sa orientovať podľa toho ako si predstavujú život
ja osobne mám o tri roky mladšieho partnera, predtým som mala môj ročník alebo o rok, dva starších a s nimi som nevedela nájsť šťastie, pretože furt len vymýšľali a nevedeli čo so sebou a to, ako si to tak všímam na kamarátoch, platí dodnes. tak som dala šancu mladšiemu a vôbec to neľutujem, je to skvelý človek
samozrejme pre okolie to môže byť dosť divné, ale na to sa treba vykašľať
chlapi su asi stale svieži