Podľa veku sa vôbec nedá súdiť, každý je na inej mentálnej úrovni. Môže sa stať, že štrnásťročné dievča sa správa dospelejšie a také devätnásťročné sa správa ako prváčka na strednej.
Osobne považujem tak desaťročný rozdiel za ešte ako tak okej. Potom už (nad desať rokov) začína moja dôvera ku výdrži vzťahu začína klesať
Fakt prajem všetkým, ktorý si myslia, že päťročný, alebo osemročný vekový rozdiel nemá šancu, nech sa zamilujú do niekoho o päť rokov mladšieho/staršieho a potom to hádam pochopia a prestanú mudrovať.
nechodil by som s babou pod 16, ani keby bola ako super...(a aj ta 16 by musela byt sakra uzasna, aby som sa na to dal ), cize 5 rokov fajn. Ked budem mat 30 bude to tak do 10r (medzi zmyslanim 20 a 30 r cloveka nemusi byt az taky rozdiel...)
Podľa mňa tie rozdiely najsilnejšie cítiť práve do tej 18tky - 20tky. Potom ani nie. Ale je to individuálne. Vždy som mala staršieho aj frajera, aj kamarátov, a vek v mojom prípade nehral rolu.
podla mna je divne ked chodi decko s dospelym clovekom....a to ze ..v laske vek nehra ziadnu rolu je dobra sprostost ...a celkovo tieto porovnavania ze niekedy sa moze 14 rocna spravat vyspelejsie jak 19 ...kolko je takych 14 rocnych dievcat?? 2%?? vynimky sa najdu vzdy ....lenze su to vynimky a nie pravidla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ako sa hovorí "v láske vek nehrá žiadnu rolu" a týmto sa aj budem riadiť niekedy v budúcnosti
časy sa menia možno za pár rokov budem mať iný názor, ale zatiaľ je takýto a nehodlám ho meniť
a takeho "stareho" ani nechcem. iba niekoho s primeranym rozdielom.
Osobne považujem tak desaťročný rozdiel za ešte ako tak okej. Potom už (nad desať rokov) začína moja dôvera ku výdrži vzťahu začína klesať
Fakt prajem všetkým, ktorý si myslia, že päťročný, alebo osemročný vekový rozdiel nemá šancu, nech sa zamilujú do niekoho o päť rokov mladšieho/staršieho a potom to hádam pochopia a prestanú mudrovať.
Tiež ten 10ročný rozdiel beriem ešte ako tak, dosť záleží na mentalite daného človeka vo vzťahu, i jedného i druhého.
Ale mladšieho chlapa by som asi nechcela
Tieto vekové rozdiely sa naozaj porovnávať nedajú.
za 9 mesiacov sa ozvi
ak napr. jeden má 19 a druhý 14, je to dosť ... neviem ani aké, nechutné..
a iné je keď je to 19 a 24...
ale inak mi vekový rozdiel vôbec nevadí