neverila by som žiadnej, ak by som chcela niekomu pomôcť, tak osobne, nie cez organizácie (pretože organizácia tých organizácií tiež niečo stojí, a odkiaľ sú tie peniaze, ak nie od tých, čo to dali tým ľuďom?)
Klub Detskej nádeje (www.kdn.sk) alebo priamo nemocnicu, a to Rooseveltku v Bystrici a oddelenie onkológie a hematológie. A to oddelenie aj v Kamároch.
Deťom na onkológiu, keď som raz bol pozrieť kamaráta na onkológii a videl tie malé deti aj dievčatá a trpeli ale bojovali a s nimi aj rodičia tak už len zato by som im dal... a ľudom ktorí majú nejaké postihnutie ale bojujú a chcú sa mať lepšie..a aj Unicefu a pod...
je vtipne ze cirkevne organizacie by podporil malokto a pritom su to jedni z velmi maleho poctu organizaci kde 100% financii ide tam kam su urcene.. lebo rezijne naklady su platene z ineho sudka...
ale tie ostatne "doveryhodne" by podporil kazdy a ked z kazdeho eura do ciela pride 75% tak mozno aj vela hovorim..
ja neviem, koho by som podporila. asi by som osrala všetky charity a iné srandy. pomohla by som niekomu konkrétne. a vlastne,keby som mala teraz veľmi veľa peňazí, tak by som pomohla rodine, pretože ináč bude musieť charita pomáhať nám...
Nie, nikdy, kebyže fakt nemám čo robiť s peniazmi tak radšej tie peniaze investujem osobne, napríklad postavím v afrike studňu, školu, kúpim prístroj do nemocnice etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
alebo takmer ktorakolvek cirkevna charita..
ale tie ostatne "doveryhodne" by podporil kazdy a ked z kazdeho eura do ciela pride 75% tak mozno aj vela hovorim..
ja neviem, koho by som podporila. asi by som osrala všetky charity a iné srandy. pomohla by som niekomu konkrétne. a vlastne,keby som mala teraz veľmi veľa peňazí, tak by som pomohla rodine, pretože ináč bude musieť charita pomáhať nám...
Nikdy by som to nedal žiadnej organizácii.