Ja viem ze sa mi polovica z vas asi vysmeje a ze to je fakt absurdne co sem napisem ale az to jeden z vas zazije mozno ma pochopi...Hovori sa ze laska kvitne v kazdom veku,mno a presne to je moj velky problem...S tym dotycnym sa poznam uz rok aj pol ale z
to je tam len taky dodatek s tou vyskou ja zase poznam vela ludi co nemaju vysku a vedia sa velmi dobre uzivit napriklad moji rodicia my nemame vobec dojebany zivot mame rodinny dom bazen velku zahradu myslim ze nam je dobre aj bez vysky.
no hej nehaj to volne bezat,ved to sa vyvinie ale teraz to znie blaznivo ten vekovy rozdiel ale mozno ked budete starsi tak to bude menej nenormalne(chapes ako to myslim )
moja kamaratka mala 15 a mala 30 rocneho, a to mi skor pripadalo ako uchylka, tak neviem, ale tvoj vekovy rozdiel mi vdaka tomu nepride az taky velky . zalezi na tom ako sa s nim citis ty
no moja kamaratka chodila asi rok s chalanom o desat rokov strasim a v pohode im to klapalo..no len teraz sa rozisli pretoze ju to omrzelo ..lebo ona sa chcela chodit bavit na diskoteky do baru a taak...no on jej stale howoril nech su doma ze on si svoje uz odchodil..proste ju to prestalo bavit a teraz su len kamarati...podla mna by si to mala vyskusat..v mojom okoli som to uz par krat zazila take vztahy..ja som mala kamarata takeho ako ty do konca o 11 rokov starsieho rozvedeneho a dokonca mal aj decko...no je to super kamarat...fakt ak ho mas rada urcite to vyskusaj ..nemas co stratit
5, a čo jako má byť že nemáte výšku a máte dom, bazén a ostatné pi.oviny? To vôbec na tom nezáleží, ide o to, že niektorým ľudom padajú pečené holuby do huby.
A teraz k diskusii: podľa mňa je to chvíľkové poblúznenie, o niekoľko rokov síce bude tento vekový rozdiel zanedbateľný, ale teraz je to dosť veľký rozdiel.
no mojsejovci su bohovsky priklad fakt.. mladsi skaredy neuspesny spevak si zoberie staru skaredu kravu kvoli peniazom.. nezda sa mi, ze by sa to podobalo na ten vas vztah.. alebo hej?
ja davam priklad boha tak co ja vim aj mamin frajer bol o devet rokov starsi a rozumeli si a s tym domo nam nepadaju pecene holuby do huby ja vim jak to je s tymi bohatlikmi dost takych poznam na vsetkych sa divaju z vrchu hovorim len to ze nejsme bohaty ale ani chudobny proste k stastnemu zivotu nepotrebujeme mat vysoke skoly ano?
allka123: ved ja viem tak to necham tak este a uvidim snad sem este pisnem jak to pokracuje,diky za radu tym co si nemyslia ze si bez vysky poserem zivot
Ked ho milujes nieje co riesit ale neeee to proste musis citi ale davaj pozor aby ti neublizil je uz starsi urcite uz ma sexualne skusenosti a nemysli ze by to od teba nechcel ked ma rad len teba thak ja nefim mno my ho nemozme posudit a aj tak si o nom malo napisala a ani nevieme ako sa sprava ale drzim palce
no teraz je to tak trochu veľký rozdiel, ale keď budeš staršia, tak to už vadiť nebude, ja mám o 12 rokov staršieho kamoša, a mi to vôbec nevadí, a ti poviem, že čím starší je, tak je aj viac múdrejší, ja to viem zo svojich skúsenosti. vyskúšať to môžeš, nič nestratíš len získať, no stratíš jeho keby to nevyšlo, ale vtedy si povieš, že sú oveľa lepší, a že taký debilko ti zato nestál
Aj ja spolužiačky a kamarátky capkám po zadku a nie je v tom nič iné, žiadny záujem nič, jednoducho to robím a im to nevadí ....tiež ich pichám do rebier, šteklím, no jednoducho im robím zle ako malé deck a im to nevadí, dokonca im to lichotí....
Ja som dost konzervativny clovek, a ked si napisala ze to zacalo pred rokom a pol, tak si vlastne mala nieco cez 12 a on kolo 20... a to sa mi zda trochu... hmm.. dajme to mu cudne... je pravda ze vekom sa straca vekovy rozdiel, ked ma niekto 25 a 33 tak je to podla mna ok, ale si si ista ze tak dlho vydrzite? ale vidno ze si uz vyspelejsia ako tvoje rovesnicky, uz len tym ze neides bezhlavo za nim... a ked hovori ze sa citi ako pubertiak, nebude sa tak citit aj za 10 rokov? ty uz budes vtedy davno vyspela zena, mozno budes mat ozaj dospele a zodpovedne nazory... vtedy by to uz asi neklapalo... ale nech napisem cokolvek, aj tak budes robit asi podla svojho.... tak vela stastia a hlavne mysli na buducnost a rob tak aby si neskor nelutovala... hehe.. to uz ako by som tvoj otec bol, ale tym sa snazim riadit aj ja
Ja viem, no nejdem bezhlavo za nim ale nemyslim si ze to je tym ze som vyspelejsia mam to v povahe,skareda tiez nie som, mna nijak nepritahuju chalani v mojom veku,mozno aj preto bo v mojom okoly (hlavne skola) su len taky nechutny nevedia co zo sebou,viem- puberta- ale aj ja ju mam a necitim potrebu fajcit na zachodoch skoly alebo bit male deti,alebo skusat drogy aj ked tych je minimum ale su taky. Proste on ma charakter a navyse dobry,myslim ze este chvilu pockam a potom uvidim...
asi pred dvomi mesiacmi som si dala s nim utrum proste som sa s nim nestretavala skoro vobec ked sme boli niekde na tom istom mieste som sa mu vyhybala,ale on sa po tyzdni zacal vypytovat preco sa s nim nebavim a pod. veci ja myslim ze najrozumnejsie to bude proste ukoncit ale ja nemozem...aspon teraz ne
to je brutal trapne , sa nehnevaj...on ta urcite nechce , inak by bol nejaky pedofil , keby ano...len si nahovaras...chcem ti dobre, tak preto som taka kruta...ked budes starsia tak to pochopis a chytis sa za hlavu , ze ti sibal drz sa!a kasli na neho , len ta natahuje abo sa len zabava...
Hmm ono to v takomto veku je dost velky rozdiel...skusenosti a tak... hlavne neviem ci ta ma fakt rad alebo to robi z nudze... snad ten prvy dovod... skus to ale pochybujem ze to vydrzi nejako dlho
rozdiel v mentálnej úrovni sa onedlho prejaví tým, že sa budete čoraz viac hádať, on ti bude vytýkať, že si ešte decko a čoskoro sa rozídete. Trinásťorčné nie sú dosť vypelé na akýkoľvek vzťah, nieto ešte na vzťah so starším mužom :/
cizeee... moja, myslim ze je to dost velky vekovy rozdiel.. ine by to bolo keby si ty mala dajme tomu 17/18 a on 25 heejj.. ale teraz je to dost velky rozdiel... je to na tebe... viem, podla tvojich slov ho mas vazne rada.. ale ja si myslim ze taky chlapec potrebuje normaaalnu zensku chaapeeees... cize tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja neviem znie to dost pravdepodobne mozno sa ho to nekedy spytam nejak...
inak fakt diky za nazory,ale mosete este pridavat mne to len pomoze.
A teraz k diskusii: podľa mňa je to chvíľkové poblúznenie, o niekoľko rokov síce bude tento vekový rozdiel zanedbateľný, ale teraz je to dosť veľký rozdiel.
neodsudzujem..ale suhlasim s @amrafel @2
asi pred dvomi mesiacmi som si dala s nim utrum proste som sa s nim nestretavala skoro vobec ked sme boli niekde na tom istom mieste som sa mu vyhybala,ale on sa po tyzdni zacal vypytovat preco sa s nim nebavim a pod. veci ja myslim ze najrozumnejsie to bude proste ukoncit ale ja nemozem...aspon teraz ne
a spoluziacka teraz uz byvala.. chodi s 28 rocnym.. ma 15 devce XD cize ziaden strach aj tak vam to dlho nevydrzi je to zakerne ale je to tak ..