Na budúci rok by som chcela ísť do GB na rok, už som to začala aj vybavovať, prihlášky a potvrdenia zo školy a iné. Problém je, že od septembra platí na Slovensku zákon, že maximálne tri predmety v GB sa môžu líšiť od našeho vzdelávacieho programu na Slov
môj názor: pupkáči v parlamente nevedia čo od radosti, tak vymýšľajú stupídne zákony na to, aby im naša budúca inteligencia neutekala za hranice, ale aby študovala na podpriemerných slovenských vysokých školách, ktoré keď vyštudujeme tak je pravdepodobnosť zamestnania asi taká aká je pravdepodobnosť, že nájdeme bájnu Atlantídu na dne Dunaja. Ale samozrejme treba stavať Grékom dráhy pre F1, treba finančne podporovať neproduktívne a neperspektívne indiánske obyvateľstvo a treba organizovať olympijské hry. Peniaze pre študentov a istota zamestnania po vyštudovaní nie je potrebná. Radšej pozakazujeme študovať v zahraničí alebo si to pekne ošetríme takýmito stupídnymi zákonmi. Potom keď bude polovica národa vzdelaná a nezamestnaná, snáď sa páni spamätajú. That's my opinion. Pekný večer
@phoforme môj opinion is that na tom bilingVálnom gymnánziu asi spíš, keď nevieš aký je vzdelávací systém v Británii - volia si predmety - nemajú stále rovnaké majú rok stabilný rozvrh, dajme tomu, matika, angličtina, cudzí jazyk, P.E., science, ešte niečo, ešte niečo, a takto každý deň do konca roku, a ďalší rok iné, takto to aspoň učili nás, na bilingVálny gympel chodím tiež- alebo asi máš dosť blbú školu, lebo na každom normálnom bilingVálnom gymnáziu sa toto učí
@candy36 pozri ked tam idem asi o tom už viem niečo, takže nerieš ked nevieš. Študenti si každý rok vyberajú z daných predmetov 5 predmetov, z čoho pre zahraničného študenta musí byť jeden anglický jazyk as a foreign language. 4 predmety si vyberáš, ale v 3. ročníku máš 13 predmetov (na Slovensku), max. 3 môžu byť rozdielne. Takže 5+3=7 a stále máš 6 predmetov, ktoré tam musíš vopchať.
@anitchka neviem presne, dnes mi z Interstudy volali a riaditeľka povedala, že to je len od septembra 2012. A že ked bude rozdiel predmetov väčší ako 3, musíš opakovať ročník.
@phoforme no ja sa len preto pytam, lebo ja budem v tretom rocniku takto v USA na vymennom pobyte a kebyze mam opakovat rocnik, tak ma asi drbne, lebo tam tiez nemaju 13 predmetov, ale sice ja som na normalnom gympli, ale aj my mame nejaky taky podobny pocet predmetov tusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A keby si "o tom niečo vedela" tak asi nezakladáš fóra, nie??