fear and loathing in las vegas, trainspotting, pulp fiction, clockwork orange, mulholland drive, forrest gump, shawshank redemption, goodfellas, mean streets. tieto filmy maju aj iny ucel nez len predat listky
noo ja som pri nom zaspala aj ked neviem preco a to iste titanic a armagedon,este ani raz som to nevidela do konca bo ved asi hodinu je dej a potom sa ta lod cca hodinu potapa,ved ja chapem ze tragedia ale tak to mohli trochu skratit
niektori sa na to kukate velmi detsky....velkofilm neznamena len vtipny scenár a pekný herci.Velkofilm je niečo na čom spolupracovali tí najlepší z najlepších, vytvroili take scenare ktore su vacsinou vrcholom ich tvorby, a v pripade titanicu investovali obrovske usilie do vytvroenia co najlepsej kulisy
9. prelet nad kukucim hniezdom??? to je ten film s takymi potrhlymi postihnutymi ??? viem ze mi mama spominala ze na tom bola vkine s ocom ked bola mlada a vraj ked cele kino plakalo on sa zacal ujebavat jak diva svina
titanic je mozno velkofilm ale v podstate je dost o nicom...potom dalej napriklad Armagedon, Den nezavislosti, Forest Gump, Stroskotanec, Pirati z karibiku, Prelet nad kukucim hniezdom, Zachrante vojina Ryana... a este Jursky park a Spiderman
Jj Forrest Gump jednoznacne naj, a aj ta Zelena Mila moze byt.
A toto nepovazujem za velkofilm vsetkych cias, ale upa supa brutalny je Cloverfield, ten som jeden den pozeral doma a druhy den som na to isiel do Blavy do kina jak sa mi to pacilo
Piráti sú fajn, ale veľkopfilmom by som ich asi nenazývala. Podľa mna im chýba tá nesmrteľnosť? večnosť? Pána Prstenov. Ale to je možno len môj subjektívny názor.
podľa starších rebríčkov sú to filmy: E.T. Mimozemšťan, Titanic, Forrest Gump, ale aj dve epizódy Hviezdnych vojen, všetko v prvej desiatke
existuje však viac tých rebríčkov, a vzhliadla som jedne, v ktorom boli neznámejšie oveľa staršie filmy na prvých miestach, a zjavil sa tam aj tradične známy Na východ od raja, Casablanca, či Čarodejník z krajiny Oz...ale ako vravím, tie úplne prvé boli mi neznáme, a nechce sa mi to hľadať, kde to je...bol to rebríček prvej stovky, a na nejakom 90tom mieste bol už minulý rok zaradený aj Pán Prsteňov
podľa fenoménu by som na prvé umiestnila Star Wars a druhé PP...podľa filmovej hodnoty sa to ťažko dá povedať, možno na prvé by som dala až päť filmov...no a podľa finančných nákladov jasné, Titanic
Gladiator, Forrest Gump, Kingdom of Heaven, Armagedon, Green mile, PP 1,2,3, King Arthur, Invisible, Hooligans, Pirates of...(3. časť asi najviac zo všetkych troch), Gangs of NY, aj Titanic sa dal... ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
good bye Lenin
inak u mňa vyhráva Trainspotting, Dancer In The Dark a Pulp Fiction
a najmega veľkofilm je predsa Jurský park,Deň nezávislosti,Spiderman a Piráti z karibiku
alebo aj 300, ale ma uz napriklad nebavia filmy ako pan prstenov ,to uz nebolo take dobre
43. hej hej to je tiez strasne po pici komedia ked som to videla 1raz nemohla som
A toto nepovazujem za velkofilm vsetkych cias, ale upa supa brutalny je Cloverfield, ten som jeden den pozeral doma a druhy den som na to isiel do Blavy do kina jak sa mi to pacilo
American Beauty (Americká krása)
inak, objektívne:
Godfather
existuje však viac tých rebríčkov, a vzhliadla som jedne, v ktorom boli neznámejšie oveľa staršie filmy na prvých miestach, a zjavil sa tam aj tradične známy Na východ od raja, Casablanca, či Čarodejník z krajiny Oz...ale ako vravím, tie úplne prvé boli mi neznáme, a nechce sa mi to hľadať, kde to je...bol to rebríček prvej stovky, a na nejakom 90tom mieste bol už minulý rok zaradený aj Pán Prsteňov
podľa fenoménu by som na prvé umiestnila Star Wars a druhé PP...podľa filmovej hodnoty sa to ťažko dá povedať, možno na prvé by som dala až päť filmov...no a podľa finančných nákladov jasné, Titanic
no a potom Har.P., Butterfly effect, Green Mile, a vsetky filmy od Shyamalana
A neznasam Pana prstenov!! ale vazne, pozrela som si prvy diel zo zvedavosti a k smrti ma to nudilo..
na tu dobu to je neskutocne impozantne milujem ten film