Problém je v tom, že ma prijali na medicínu JLF do Martina, a teraz keď sa chcem elektronicky ubytovať, dospela som k stránke, že výber kamarátov, s ktorými chcem bývať na izbe, resp. v bunke. Lenže ja nikoho nepoznám, kto tam ide.
to je len špeciálna vymoženosť pre tých, ktorí by sa chceli s niekým konkrétnym ubytovať, je to hlavne pre staršie ročníky, ktoré sa už poznajú, nikto od teba nechce, aby si tých ľudí poznala
a k @3 no, to obnášajú internáty, to si na to doteraz nemyslela, že budeš bývať s cudzími ľuďmi?
riešenie je skúsiť s nimi vyjsť alebo, keď sa s niekým iným lepšie spoznáš, pokúsiť sa prehodiť na ich izbu, kus za kus
práveže...ja sa teším že tam nikoho nebudem poznať a že ja spoznám plno nových týpkov. Ale obávala som sa že zasa každý okolo seba sa bude poznať s každým okolo seba...viem, je to detinské
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dokonca mozu byt dievcata s chalanmi na izbe.
No ale co ked mi dake nezaraditelne individuum priradia?
to je len špeciálna vymoženosť pre tých, ktorí by sa chceli s niekým konkrétnym ubytovať, je to hlavne pre staršie ročníky, ktoré sa už poznajú, nikto od teba nechce, aby si tých ľudí poznala
a k @3 no, to obnášajú internáty, to si na to doteraz nemyslela, že budeš bývať s cudzími ľuďmi?
riešenie je skúsiť s nimi vyjsť alebo, keď sa s niekým iným lepšie spoznáš, pokúsiť sa prehodiť na ich izbu, kus za kus
Ale.... tie medziludske vztahy su vsade na jedno kopyto a ak si dobre vychadzala s kamosmi doteraz, budes dobre vychadzat aj s novymi