No prve sa mi pačil suuper chalan ale toho druheho som spoznala nahudobnej aj ten prvy chalan aj ten duuhy chalan sa mi velmi pacia newiem čo robit som s toho zufala a je to hroozneee
hm...kolko mas rokov? lebo aj ja som mala take zmyslanie...tak 2roky vzad...pozrela som na chalana,a ked sa mi otvorili usta,automaticky som ho chcela. dokonca,ked som bla mensia,robila som si rebricek chalanov,ktori sa mi pacili a vyskrtavala podla toho,kolko plusov mali
neboj,casom zistis,ktori je ten "pravy".... vsimaj si ,aki su...povahu,reakcie,aj mudrost,ak to zavazi...hocico. uvidis,ze jeden sa ti nebude pacit,lebo sa s nim v niecom nezhodnes....a je t
no uz len ta tema je mi ta luto....na jednej strane úreto ze sda ti niekto paci a na druhej... no proste mam dobru radu skus si 43 minutt trieskat hlavu o pracku a potom starostlivo vyzmykat ak nepomoze..su aj ine metody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A mne sa zase pacia dve auta... ktore si mam kupit??? Pomoooooc... LoL
Holka, vies kolko bab sa mne paci naraz?
a to sa tym nechvalim
kto ma potom zase citat temu 'ako mam zbalit chalana ktory sa mi paci'