Ahoj všetci vravia že venček na strednu školu patri a všetci by sme mali ist lebo je to super..vačšina aj ide ale ja sa rozhodujem ešte (zhladom na to že tam nemam s kym ist tak sa pytam..ake mate skusenosti/zažitky z venčeka? Oplati sa investovat
gympel považský? tam nemusíš s nikým byť dohodnutá, najskôr sa učí vyzývať do tanca, tak si ťa niekto vyberie.. a neni to najhoršie
>implying že sa to vlastne ešte bude konať vrámci gympla v novej telocvični cez maturitný týždeň, keďže Vydra vyhodila Kollára teraz..
určite sa oplatí... mňa tam prehovoril frajer a nakoniec bol on ten, ktorý to vzdal a na poslednom oficiálnom večeri sme neboli, takže som plakala doma sama, keď sa všetci bavili Ale nie, neplakala som, ale bolo mi to ľúto... a neboli sme tam celá trieda, bolo nás tam asi len 1/3 z triedy a bolo tam kopec báb bez partnerov, tá baba čo to učila nejakých dohodila, bolo to fajn.
@kika1859 bol som uz na stuzkovej, imatriklulaciach beaniach ale co je preboha vencek? moja fantazia teraz pracuje naplno ani nechi vediet co si pri venceku predstavujem...
@madtwatterphd 3 mesiace cca sa chodi do tanečnej školy ktora nakoniec (alebo skor my) zorganizujeme večierok alebo ako to nazvat..ples? niečo na ten sposob. Je to zakončenie tanečneho kurzu vačšinou sa kona na strednej v prvaku/druhaku.
My sme mali venček v tretiaku na strednej a neeeskutočne som si to užila U nás to bolo tak, že 5 mesiacov sme cvičili 30 tancov, či koľko ich bolo a potom sme mali ten super slávnostný večer. Fakt to bol jeden z najkrajších večerov Príležitosť naučiť sa tance a kúpiť si krásne šaty
@demonica13 My sme tiez mali vencek na strednej, chodila som na martinsky gympel a aj kamosky, kt su z obchodnej akademie mali vencek v tretiaku
a urcite sa tam oplati ist! ja som si vencek veelmi uzila aj spolu s niektorymi spoluziakmi, kt tam boli bavili nas aj tie lekcie no specialne som sa na tesila na ten zaverecny ci uz kvoli tomu, ze som si mohla pozicat krasne saty ale hlavne som stravila celu noc s ludmi, kt mam rada, bola to strasna pecka, mali sme ho vyborne zorganizovany ked sa vencek oficialne skoncil ( zda sa mi, ze o nejakej pol 1 v noci) tak sme sa sli este zabavit do mesta a bola to super a nevadi, ze nemas s kym ist.. u nas to bolo tak, ze ludom, kt nemali partnera nejakeho dohodili chod tam urcite!
@kika1859 Ani my sme nemali venček ...počkaj a stužkovú mať nebudete či ako.??..a chodia tam aj rodičia??..ale keďže to bude niečo na spôsob plesu na amerických školách,tak to by som brala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
>implying že sa to vlastne ešte bude konať vrámci gympla v novej telocvični cez maturitný týždeň, keďže Vydra vyhodila Kollára teraz..
a urcite sa tam oplati ist! ja som si vencek veelmi uzila aj spolu s niektorymi spoluziakmi, kt tam boli bavili nas aj tie lekcie no specialne som sa na tesila na ten zaverecny ci uz kvoli tomu, ze som si mohla pozicat krasne saty ale hlavne som stravila celu noc s ludmi, kt mam rada, bola to strasna pecka, mali sme ho vyborne zorganizovany ked sa vencek oficialne skoncil ( zda sa mi, ze o nejakej pol 1 v noci) tak sme sa sli este zabavit do mesta a bola to super a nevadi, ze nemas s kym ist.. u nas to bolo tak, ze ludom, kt nemali partnera nejakeho dohodili chod tam urcite!