sa neboj treningy boli v pohode a zaverecny vecer sme sa taak nasmiali =D treba to brat hlavne ako srandu urcite nie nejako moc vazne ked sa nieco nepodari
bola pecka ..rozbijali sme sa asi od 18 do pol 2 rana ..najprv akoze slavnostny nastup,dalej nam pustili tak po minute zo 4-5 tancov ..aa potom sme az do konca tancovali jak ceme ..medzi tym sme mali dajake sutaze jak najlepsi tanecnik,tanecinca atd ae to sa mi nece rozpisovat ..
trapošina, učiteľka mi skazila celý večer, keď sa išla porozprávať s mojimi rodičmi o mojom záškoláctve a troch nedostatočných z matiky a taktiež z informatiky tak si viete predstaviť....človeku sa už nechcelo ani brejkdénsovať
Venček som mala už v osmičke spojený s našimi deviatakmi a prtože nás bolo stále málo, pridali k nám ešte aj dve alebo tri iné základné školy. Malo to výhody aj nevýhody. Ale tak ked to mám zhodnotiť bolo fajn, len stužkovej sa to napríklad nevyrovná.
bolo to super, mali sme ho ako druhaci na strednej (sexta prosto:p) a bolo to velmi fajn
slavnostny nastup, jednotlive tance, sutaz - waltz a chacha, nejake predtancovania, samotne to vencekovanie a koralkovanie a potom tanec uz vselico a vselijako letkiss rulz:p
mala som 10 centimetrové štekle, takže som si užila kvalitne ale po 22:00 som to prestala vnímať (možno na následky odumretia končatín ).
od začiatku to však bola nesmierna sranda... potajomky sa popíjalo, bavili sa rodičia aj my
a nácviky tiež stáli za to... jednak pre to, že sme sa stretli kvalitná partia a jednak pre učiteľov tanca- manželov- ktorí boli neuveriteľne vtipní
15 - keby to tvoj mozog dokazal nasat, mozno by si sa dovtipila ze som to hovoril z mojho pohladu. nemam rad tanec. pre mna je kopa veci neponizujucich a uslachtilych, ale tanec jednoducho nie. Musis do toho picovat? je to snad tvoj problem? zas diskusia jak hovado toto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
je to super skúsenosť, oplatí sa zažiť. Ak sa dá, tak choď.
slavnostny nastup, jednotlive tance, sutaz - waltz a chacha, nejake predtancovania, samotne to vencekovanie a koralkovanie a potom tanec uz vselico a vselijako letkiss rulz:p
od začiatku to však bola nesmierna sranda... potajomky sa popíjalo, bavili sa rodičia aj my
a nácviky tiež stáli za to... jednak pre to, že sme sa stretli kvalitná partia a jednak pre učiteľov tanca- manželov- ktorí boli neuveriteľne vtipní