K1 - lebo sa tam dobre naberá kondička aj formuje postava a hlavne otužuje... lebo som pokojný človek a kontrolujem svoje emócie v každej situácii a tam, pri rozcvičke, pri vreci ich môžem vyventilovať.
Dalo mi to veľa, nie je to len o mlátení sa hlava nehlava, ide o schopnosť sústrediť sa aj pod návalom adrenalínu, schopnosť uvažovať, rýchlo sa rozhodovať a kontrolovať svoje emócie. Zlepšil som si kondíciu, vyformoval postavu nabral, na sile a aj zdravotný stav sa zlepšil a lepšie sa mi spí
Chodila som asi pol roka (viem že to nie je veľa) na judo. Ale bohužiaľ ma tam jedna kamarátka priľahla (neviem či omylom alebo naschvál) a skoro som si vyklbila obydve ramená... To mi už stačilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak sa brania, tak asi ano
Dalo mi to veľa, nie je to len o mlátení sa hlava nehlava, ide o schopnosť sústrediť sa aj pod návalom adrenalínu, schopnosť uvažovať, rýchlo sa rozhodovať a kontrolovať svoje emócie. Zlepšil som si kondíciu, vyformoval postavu nabral, na sile a aj zdravotný stav sa zlepšil a lepšie sa mi spí
Potom kickbox, ale tento mesiac mám čisto box.
V júli sa hlásim na MMA.