" Dominujú v ňom predmety týkajúce sa: základných kategórií práva, ekonómie, politológie, sociológie, psychológie, princípov fungovania právneho systému demokratického štátu s dôrazom na problematiku ústavného a správneho práva, zásad fungovania ekonomického systému spoločnosti s prioritou ekonomiky verejného sektoru, manažmentu verejnej správy, základov jej informačného systému a pod."
@1 aha vdaka.. to ma odradilo nenavidim pravo psychologiu a pod. chcela som ist na FBI ale tam som sa uz "nevopchala" tak mi ponukli toto.. ale ako tak an to kukam tak z toh vyletim skor ako sa tam dostanem
mal som predmet verejná správa aj ked nijako nesuvisi s mojím odborom a bol to ten najhorsi a najnudnejsi predmet (podla mna) aky som kedy mal a to bol profesor celkom typek
@11 ja len tak, ze na UMB by som ti vedela povedat o com je verejna sprava, resp. to, ze je podla mna rozhodne lahsia ako FBI, ale podla mna trosku nudna ak sa o take veci ozaj nezaujimas....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.upjs.sk/univerzita/info...
zadaj si minuly rok