Podla mna nezmysel. A neviem co si predstavujete pod pojmom "laska" Ak sa mi niekto paci a je mi s nim fajn..este to nemusi byt laska... a ked ma niekto zaujme na prvy pohlad, tak toho cloveka v podstate nepoznam, paci sa mi len navonok..az po case to prejde do lasky, ked ho spoznam..a potom to uz nebude na prvy pohlad...
@dconan presne tak je mi sympatická, páči sa mi, chcem ju
Na lásku sa treba aj trošku viac poznať, jej názory, jej zlé vlastnosti tolerovať,... v takýchto prípadoch ide fakt len o príťažlivosť (teda som z nej nadržany slight_smile:
Skôr je to niečo ako, že ťa tá osoba niečím zaujme, niečím, čo nikto iný nemá... Na láske a na vzťahu sa však musia podielať dvaja ľudia, nie len jeden, pretože potom ten vzťah aj láska umierajú...
neviem. myslím si, že to záleží aj od človeka, či má otvorené srdce. a myslím, že to ani nie je hneď láska, ale niečo ako sympatia voči nejakému človeku už na ten prvý pohľad. ako sa stalo mne - raz keď som spoznala jedného chlapca tak úplne mnou niečo prešlo, všetko sa zastavilo a ja som si povedala "wow". a mám na neho dodnes slabosť...
Ako som ho uvidela hneď som sa zaľúbila,(ževraj) aj on .čoskoro to bude 8 mesiacov čo sme spolu tak verím,že je možné : láska na prvý pohľad...Len ktovie či tá láska je večná
jednoznačne ÁNO!!! človek, ktorý ju nezažije, proste tomu neuverí... no, každému by som poprial ju zažiť.. ten pocit, keď sa na niekoho pozriete a zistíte, že je bez nej/neho nemôžete žiť.. väčšina vzťahov vzniká tým, že sa poznajú dlhšie, a až keď sa poznajú, zistia že sú si sympatický...keď z priateľstva to prerastá do lásky.. je to nádherné... ale..láska na prvý pohľad..to je niečo..neopísateľne, nádherné, neskutočné... keď sa zadívate do jej nádherných očí, srdce sa vám rozbúši ako šialené, pri srdci zažijete príjemný hrejivý pocit lásky.. keď všetky myšlienky idú bokom a myslíte len na ňu.. keď nemôžete zaspať, pretože v hlave mate len myšlienky o nej...keď zo smutnej tváre, vám žiari úsmev, očí sa lesknú ako hviezdičky od šťastia a lásky... keď sa doslova zamilujete do niekoho, koho nepoznáte, no v viete, že je to ta pravá a po čase zistení si len potvrdzujete že ste mali pravdu a milujete ju každou sekundou viac a viac...ste šťastný, usmievate sa, ste bláznivo zamilovaný.. och bože.. je to nádherné.. prepáčte len spomínam zažil som ju, zažívam ju je to krásne a milujeme sa už 7 mesiacov..a neustále viac a viac... tak že ja na ňu verím..a stále budem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
cize nie neverim na lasku na prvy pohlad
1997 az dodnes to trva
@Pershing363 nojo to poznam, ja som sa zalubil do jeho od vyroby trochu dlhsieho brata
Na lásku sa treba aj trošku viac poznať, jej názory, jej zlé vlastnosti tolerovať,... v takýchto prípadoch ide fakt len o príťažlivosť (teda som z nej nadržany slight_smile:
ale nič sa vylúčiť nedá
.dúfam že je
Na 1. pohľad sa môžem akurát tak zahľadieť. Že wow, ten je pekný...
niekedy to nie je pekne hned to vediet