moja kamarátka je už dlhé roky testovacím králikom svojej mamy- farmaceutky. a antibiotiká mala od 15tich párkrát, a to je ona bývala chorá stále. niečo na tom bude
Tie veci čo som ja v detstve roky zažívala u homeopatov sú k smiechu, teda skôr na zaplakanie... Nepomohli ani tie ich desiatky certifikátov, ocenení a ja neviem čoho všetkého povešané po stenách.
mnoztvo ucinnej latky su tak dve tri kvapky v 100ml flasticke liehu
ale napriklad v papieriku LSD je tiez len okolo 50mg LSD a co to s clovekom dorobi
homeopatia je zalozena na reakciach ktore sa v tele pomaly spustaju ,vytvaraju prirodzenu organischopnost organizmu a neskodia, nemaju vedlajsie ucinky pokial sa nevhodne nekombinuju.
Vela doktorov, najma tich ktori toto vystudovali na vysokych skolach a maju ordonacie, maju liecbu dost neefektivnu najma pri alegriach a ekzemoch, ludi to odraduje a pokladaju to za placebo efekt.
Ja mam skusenost s hrozne vela liecitelmi a homeopatmi doktormi a konecne som narazil na cloveka ktory rozumie tomu co robi, je si 100% isty a pomohol s dlhopretrvavajucich tazkosti behom jedneho tyzdna, otvoril mi oci ohlasom mediciny, ludskeho tela, farmaceutiky a hlavne celeho toho sialenstva dopovat sa antibiotikami, umelymi vitaminmi a podobne len preto aby niekto z toho mal profit.
no kedze uzivam raz za cas na podporu imunity tak aj hej (aj ked som chory to nie je zle )
a nemyslim si ze to je placebo lebo aj veterinar odporucil niektore homeopatika davat mackam do vody a pochybujem ze tie vobec tusia ze maju homeopatikum vo vode takze placebo mozem vyvratit
verím, pri menším problémoch, ale závažné ochorenia nedokážu určite iba homeopatiká vyliečiť. Tam treba aj bežné lieky a homeopatiká možno len ako doplnok alebo vôbec...
Nie, neverim. Moja mama je velka zastankyna homeopatik. Ja som mal problem aj sme boli u homeopata. Zaplatil som 100eur za prve "vysetrenie" a trikrat som bol na "kontrole", kde kazda stala 30eur a vobec mi pan doktor, ani tie gulicky nepomohli, tak som s tym sekol a vobec to uz neberiem, kedze to bolo neucinne aj po doporuceni pana doktora.
@fixa@22 Bola som presvedčená, nech založím nové fórum, tak sa stalo Budem ti moc vďačná ak svoj koment trebárs skopíruješ aj tam, aj keď stále mi príde trochu nezmyselné zakladať tú istú anketu 2x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale inak placebu verím
ale napriklad v papieriku LSD je tiez len okolo 50mg LSD a co to s clovekom dorobi
homeopatia je zalozena na reakciach ktore sa v tele pomaly spustaju ,vytvaraju prirodzenu organischopnost organizmu a neskodia, nemaju vedlajsie ucinky pokial sa nevhodne nekombinuju.
Vela doktorov, najma tich ktori toto vystudovali na vysokych skolach a maju ordonacie, maju liecbu dost neefektivnu najma pri alegriach a ekzemoch, ludi to odraduje a pokladaju to za placebo efekt.
Ja mam skusenost s hrozne vela liecitelmi a homeopatmi doktormi a konecne som narazil na cloveka ktory rozumie tomu co robi, je si 100% isty a pomohol s dlhopretrvavajucich tazkosti behom jedneho tyzdna, otvoril mi oci ohlasom mediciny, ludskeho tela, farmaceutiky a hlavne celeho toho sialenstva dopovat sa antibiotikami, umelymi vitaminmi a podobne len preto aby niekto z toho mal profit.
a nemyslim si ze to je placebo lebo aj veterinar odporucil niektore homeopatika davat mackam do vody a pochybujem ze tie vobec tusia ze maju homeopatikum vo vode takze placebo mozem vyvratit
inak by som mala stále chrípku alebo antibiotiká
ale musela som prestať s IMUDONOM, vraj s ním niečo nebolo v poriadku
ale rovnaka kokotina su aj antibiotika na sopel