Jasné, 0,019 € za jeden mail a pritom ten jeden mail príde prinajlepšom raz za dva mesiace. Ani to nie.. Fakt strašne veľa zarobím
Ale na jednej klikačke mám už 5.3€ za asi 3-4 roky čo som tam ale aj tie som zarobila, trochu podvodne Takže vôbec neverím že by aj niečo potom posielali, keď sa to dá tak ľahko oklamať
ja na tom zarabam.kupujes si referalov a oni klikaju aj pre seba ale aj pre mna.na mojej stranke su dokazy o otom,ze platia.ak ma niekto zaujem napiste,poslem link.
Môžem povedať že neobux je overená klikačka, mmám tam za mesiac 4 USD cca .... ale prestava ma to bavit ale zabera mi to denne asi tak 2,5 min ( prihlasenie, odklikanie 4x reklám po 30 sec. )
no treba kupit referalov... no ale ja dakych zhanam tak ak ma nekto zaujem tak sa zaregistrujte ne tomto linku a nezabdnite napisat do kolonky referal moj nick lukas98765 (toto neni otrocina.. proviziu mame obaja) a nevyhnutnostou je mat ucet na internetovej penazenke ako je AlertPay alebo PayPal.. a to je z mojej strany vsetko ved si to vyskusajte ... aha a zabudol som na link tak tu ho mate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale na jednej klikačke mám už 5.3€ za asi 3-4 roky čo som tam ale aj tie som zarobila, trochu podvodne Takže vôbec neverím že by aj niečo potom posielali, keď sa to dá tak ľahko oklamať
» www.neobux.com/?r=lukas98765...