podla mna je cely nas buduci zivot ovplyvneny tym co spravime,ako na co zareagujeme,s akymi ludmi sa stretavame ,cize nie osud ale ...neviem nieco ako akcia-reakcia ,ak bude A tak bude B...moj nazor-cize osud nie je.
Určite nie ... A podľa mňa pre normálneho človeka ani nemá význam na niečo také veriť ...
Myslím, že v praxi je okolo osudu len kopa pseudofilozofických kecov a žiadne skutočné myšlienky, ale všetci sa tvária ako by tam bola nejaká dilema ...
A dodam snad len.. "Osud se nepíše přes kopírák, osud se na pouti nevybírá.. Osud je malúvka, tisíc let nepřečká, balounek vnoučete, húlčička stařečka.."
ozaj, prišla som na takú vec, že problematika osudu, a teda aj tvoja otázka, je smerovaná skôr pre starších ľudí, ktorí sa pozrú do minulosti a povedia si, ej to musel dakto zariadiť tak, aby bolo tak ... aj tak sa dá, osudu som sa ešte síce nevenovala, ale verím tým starším ľuďom
dalo by sa však na to pozrieť aj takto: existujú deje, ktorých príčiny veda nevysvetlí, lebo ako niekto pekne povedal, nevyplýva to z jej povahy
určite nie, osud je výhovorka pra tých čo nechcú so svojim životom nič spraviť, tak radšej povedia že je to ich "osud" ja si myslím že ľudia sú za svoje životy zodpovední sami
no nie, tužidlo, arogancia je skvelá vec, arogancia je správne chápanie svojho ja v dnešnej spoločnosti... veľa šťastia
inteligent tika, tak keby som to tak mala brať, ako si napísal, pár vecí by mi uniklo:/ radšej nebudem predpokladať, že ma práve toto obíde, určite že mám aj hranice, háj skúl mjuzikl je aj pre mňa strong caffe...ešte nechcem prísť o sluch a cukrovať si mozog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Myslím, že v praxi je okolo osudu len kopa pseudofilozofických kecov a žiadne skutočné myšlienky, ale všetci sa tvária ako by tam bola nejaká dilema ...
A dodam snad len.. "Osud se nepíše přes kopírák, osud se na pouti nevybírá.. Osud je malúvka, tisíc let nepřečká, balounek vnoučete, húlčička stařečka.."
lebo de la noche
ozaj, prišla som na takú vec, že problematika osudu, a teda aj tvoja otázka, je smerovaná skôr pre starších ľudí, ktorí sa pozrú do minulosti a povedia si, ej to musel dakto zariadiť tak, aby bolo tak ... aj tak sa dá, osudu som sa ešte síce nevenovala, ale verím tým starším ľuďom
dalo by sa však na to pozrieť aj takto: existujú deje, ktorých príčiny veda nevysvetlí, lebo ako niekto pekne povedal, nevyplýva to z jej povahy
Tak to nemusíš nić robiť ...
Bolo to tak dané ...
A keď niekoho zavraždíš tak to proste tak bolo dané ...
To normálne vyznieva akoby to zlé bolo
inteligent tika, tak keby som to tak mala brať, ako si napísal, pár vecí by mi uniklo:/ radšej nebudem predpokladať, že ma práve toto obíde, určite že mám aj hranice, háj skúl mjuzikl je aj pre mňa strong caffe...ešte nechcem prísť o sluch a cukrovať si mozog
O arogancii má každý inú predstavu, o tom som nehovoril, ale čo malo byť zlé na tom, čo bolo napísané?