Tak ? z mojej strany je to uplny nonsenz ..Niežeby som nemala kamarátky ..Ale proste nie je to ono .. Ako je to u vás ? čo si o takomto "stálom" priatelstve myslíte ?
tak ako, niekomu sa to môže podariť, ale keď je človek starší a už manžela/manželku a deti, tak vtedy už má menej času na tých priateľov ale samozrejme, môže existovať aj tak, že ten manžel/manželka je súčasne aj najlepším priateľom/priateľkou
A ešte taká "podotázka" Veríte aj na priatelstvo medzi opačným pohlavím ? Podla mna su chalpci ovela lepší priatelia ako dievčatá ..Teda aspon tie čo som mala možnosť spoznať
určite ano, aspoň podľa mňa mala som to šťastie a teraz mám kamarátku ktorá je vlastne JA, ani neviem ako je to možné, ale nemohla som byť šťastnejšia keď som ju našla
mám také aj ked niesme spolu cele roky kazdy den...napr sme sa nevideli aj rok..ale vzdy si najdeme k sebe cestu a spravame sa ako keby sme sa videli naposledy vcera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
sú ľudia, ktorých poznám viac ako 10 rokov a stále sa normálne bavíme, aj keď už máme každý iné koníčky, okolie
som zvedavá ako to bude prebiehať do budúcna