Záleží od toho v čom, ale skôr sa... hmm, nenazval by som to "podceňujem" pretože to nie je že niečo dokážem len si myslím že nie, ono to je že to fakt nedokážem.
Som neschopný človek čo sa skoro všetkého týka ale beriem to s humorom
A zas sú určité veci v ktorých som dobrý. Napríklad spánok, alebo jedenie, to mi dosť ide.
ľudia mi zvyknú vravieť, že sa podceňujem. ja si však myslím, že len dokážem reálne zhodnotiť svoje možnosti a schopnosti, zatiaľ čo ostatní majú o sebe (a o mne) privysokú mienku. len malé percento ľudí dokáže prekročiť tieň priemernosti. ono človek na sebe môže pracovať a dostávať sa stále do "vyššej kategórie", ale aj napriek tomu sa často stane, že v každej katégórii bude len priemerom.
Co ja viem..myslim ze by som mnoho veci dokazala ale nespravam sa tak ale skor naopak ..nechcem/nepotrebujem vytrcat. Takze by som to asi nazvala tak ze sice si verim ze som toho schopna ale take vysoke sebavedomie nemam aby som tak aj konala
Vôbec nemám pocit že sa podceňujem, preceňujem proste viem ako to je a na skok z lietadla čo som ešte nikdy nerobil a padanie zrejme neznášam, určite nebudem hovoriť ako to super zvládnem... nie preto že sa podceňujem ale preto že predpokladám ako to dopadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Som neschopný človek čo sa skoro všetkého týka ale beriem to s humorom
A zas sú určité veci v ktorých som dobrý. Napríklad spánok, alebo jedenie, to mi dosť ide.