samozrejme, je štatistickou nevyhnutnosťou, aj keby hneď vesmír bol iba jeden, a nie multivesmír.
ale keďže je multivesmír tak ešte o to viac je štatistickou nevyhnutnosťou.
@staphylococcus keďže existencia mimozemskeho života nebola nikdy vyvratena ani potvrdena, tak nám zostava len "veriť" ale más pravdu, mohla som použiť radsej vyraz "myslíte si/predpokladate". Napríklad ja osobne verím Boha, ale racionálne samozrejme viem, že sa môžem mýliť... A ďakujem za hlas, bola som zvedavá na tvoj názor
Navyse mimozemstania a ich strety s ludmi sa spominaju aj v prastarych Vedskych a Sumerskych textoch... Vo Vedach su normalne pisane aj veci o planetach na ktorych ziju civilizovane bytosti ako my, pise sa tam o lietajucich strojoch a najzaujimavejsie je, ze Vedy maju podla odbornikov tisicky rokov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale keďže je multivesmír tak ešte o to viac je štatistickou nevyhnutnosťou.
A hej, "predpokladate"/"myslite si, ze existuje" by bolo byvalo lepsie.
Navyse mimozemstania a ich strety s ludmi sa spominaju aj v prastarych Vedskych a Sumerskych textoch... Vo Vedach su normalne pisane aj veci o planetach na ktorych ziju civilizovane bytosti ako my, pise sa tam o lietajucich strojoch a najzaujimavejsie je, ze Vedy maju podla odbornikov tisicky rokov...
To len tak na margo