ono viac menej fraza "laska na prvy pohlad" nieje asi az tak doslovne myslena.
je to skor myslene tak, ze ked uvidis niekoho o kom si pomyslis: "boze, toho/tu musim mat" a hodis na neho/nu ten klasicky filmovy pohlad a on/ona urobi to iste a date sa dokopy... laska sa samozrejme casom dostavi. myslim si, ze je to myslene nejak podobne
pičovina, pamätám si ako mi o tom raz začala jedna baba splietať, tak radšej som si s ňou prestal písať lebo o takých ľuďoch si myslím svojom, že patria do istej inštitúcie...
mam v tom trochu pochybnosti ci sa to vazne da nazvat skutocnou laskou alebo iba ocarovanim danou osobou..skor asi ze preskoci akasi iskra..podstatne je to ze vas ta osoba ocarila a nasli ste ju podla mna, a potom casom ak sa podari z toho moze byt vazne laska a vztah..
láska na prvý pohľad je iba fyzická príťažlivosť kde zafunguje chémia.
"láska na prvý pohľad" je to, že dotyčnú chcem ošukať hneď ako sa na ňu pozrem.
ale "Láska" je o niečom inom.
tY KKS TU Padli rozne nazory ...ja si myslim ze to moze byt akoze nie ze ked uvidim niekoho tak sa hned donho zamilujem to nie ale proste urcite tam ta nejak iskra preskoci a tak no.....a preco nie?
este keby sa povedalo...sexi na prvy pohlad.tak to ano...ale laska?? ja skor verim na priatelstvo na prvy pohlad a v tom som aj casto naivna a sa od.bem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Láska na prvý pohľad neexistuje, existúju jedine veľké sympatie
láska sa stáva skutočnosťou až po dlhšom poznávaní
je to skor myslene tak, ze ked uvidis niekoho o kom si pomyslis: "boze, toho/tu musim mat" a hodis na neho/nu ten klasicky filmovy pohlad a on/ona urobi to iste a date sa dokopy... laska sa samozrejme casom dostavi. myslim si, ze je to myslene nejak podobne
"láska na prvý pohľad" je to, že dotyčnú chcem ošukať hneď ako sa na ňu pozrem.
ale "Láska" je o niečom inom.
ale nikdy nehovor nikdy