ta relacia? Neviem, mna dost zoziera a provokuje ze neverim ani tym pribehom, ktore su vraj skutocne. Proste potrebovala by som vzdy nejaky dokaz Tak by to nemalo chybu
nepozerám, odkedy to začali nehorázne dookola opakovať. ale na youtube sú možno neokukané diely, neviem...
a mňa vystrašili za celé VN asi tak cca 3-4 príbehy... najviac ma na tom bavil ten skvelý moderátor, ktorý mi vždy pripomínal leva a úplne naj boli tie jeho triky pred príbehmi...
a vy tym pribehom, ktore su akoze skutocne aj verite? Ako ja viem, ze uvedu mena a povedzme miesta bydliska tych ludi, ale oni si to mohli tiez vymysliet, popripade v tom moze byt iny hacik... Vacsina nevysvetlitelnych javov ma podla mna tak ci tak racionalne riesenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tam na boku potom mate odkazy na dalsie diely
a mňa vystrašili za celé VN asi tak cca 3-4 príbehy... najviac ma na tom bavil ten skvelý moderátor, ktorý mi vždy pripomínal leva a úplne naj boli tie jeho triky pred príbehmi...
JEEEEE TOOOO NAAAA PRIIIME!
Pardon, ja len taq, ak este niekto nezistil...
tu je este link na download
Ten seriál som kedysi pozerávala, pokiaľ to naozaj ešte stále chodí na Prime, dám si nahrávať a pokiaľ nie, tak aspoň zneužijem tie linky na youtube