Študujete niekto veterinu za vysokej škole?mala by som záujem o nejake doporúčania ohľadom literatúry, všeobecne príprava na štúdium a hlavne príjmacie skúšky. Ako to vyzerá na UVL KE?
je tu dobre, zatial nemam ziadne vyhrady prijimacie skusky su velmi lahucke, je velmi jednoduche dostat sa tu, podklady sa kupuju v skolskej skriptarni, staci ich vediet a si tam, su to velmi jednoduche otazky takze nevidim v tom problem
Bože radšej sem nikto nechoďte ale nie...tak je to dosť ťažké. Ale ani nie tak učivo,ako proste "postupy" ako sa cez to všetko dostať...(vedenie napr.) ale ak to moc chceš...
rozhodujem sa medzi medicinou a veterinou..otec a dedko studovali v KE veterinu...no viem ze casy sa menia rovnako i praktiky vedenia atd....ja by som zasa neodporucila nikomu ist na FPVMV pokial nieje milovnik dejin a dristov ale viac menej som sa rozhodla ist ze to urcite chcem skusit inak tie podklady sa daju zohnat i na nete?lebo som z MT..resp ak yb som ich mohla od teba odkupit @stunning00
@chanteuse myslis to ze su tam sialeny profaci alebo tak?lebo na UMBcke v BB mame na kazdy rocnik 2-3 debilov pri ktorych potrebujes viac stastia nez rozumu ak myslis toto
Ja chodím do Brna, v KE som bola len na prijímačkách a boli fakt veľmi jednoduché, otázky boli všetky z tých knižiek a to som si ich len tak pár dní pred tým preletela. Škola na mne nenechala moc dobrý dojem, neviem aká je kvalitou štúdia a vybavením..to nechám na kompetentných Za mňa jednoznačne si to dobre premyslieť, mať rád zvieratá fakt nestačí
Tak potom bude treba asi aj niečo viac si naštudovať, lebo nabiflovať sa a/b/c/d sa ti moc neoplatí, nepochopíš súvislosti. Niektoré otázky boli napríklad pozmenené a podobne. Tak skorej by som siahla po knižkách Zmaturuj z chemie/biologie, poprípade nejaké doučko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov