Doteraz som cvičila s Jillian Michaels rôzne workouty, bavilo ma to a vyhovovalo mi to vo všetkom, ale na začiatku prázdnin som mala úraz s kolenom a stále s ním mám problémy. Keďže Jillianine tréningy obsahujú veľa drepov so záťažou moje koleno odmieta s
Ehm poviem ti takto...veľa ľudí ti môže poradiť veľa vecí....ale rady si ber od niekoho kto cvičí dlhšie...myslím techniku...niektorí hoc dlho necvičia a vyzerajú dobre, majú techniku na hovno len ľudia to robia podľa nich lebo hentí vyzerajú dobre...mne poradili kamoši ktorí cvičia 17 rokov...a na koniec si to aj tak upravíš podľa seba ver mi každému zaberá niečo iné.... musíš vyskúšať viac vecí aby si našla svoj top plán na cvičenie
@method Plávanie je pre mňa úplne top, ale u nás sú na to dosť mizerné podmienky. Cez prázdniny sú plavárne zatvorené a potom stojí pernamentka na mesiac 50 € čo je pre mňa strašne veľa
@modrookychlapcek hej no v tom máš pravdu. Lenže ja nemám ani najmenšiu inšpiráciu čo teraz cvičiť. Všetko čo som doteraz videla a zaujímala sa o to mi je teraz naprd, lebo to nezvládam
cvič čo vládzeš....a nepreťažuj sa....ja si napríklad dávam pozor na ramená...musím dávať biednych 45-50 kg za hlavu a iní na mňa pozerajú ako na debila...ale nie je to len o tom aby si precvičila celý plán s váhami, záťažou...cvič to tak aby si precítila sval ...v pohode by ti stačilo len domáce cvičenie ...napíšem kamoške čo cvičí doma, že niečo na začiatok...a dám ti vedieť to TS
@astaroth27 No ja nie som odborník takže nejdem tvrdiť, že na 100% cvičím správne, ale dlho pred tým ako som si vyvrtla koleno som cvičila s Jill a nič mi nebolo, takže v prevedení drepu by asi problém byť nemal. Čo sa týka náhrady, tak neviem ako to je v tom 6 week 6 pack, ale ja som cvičila najmä tie mesačné programy 30 day shred, ripped in 30, shred it with weights.. a tam je 3 minúty posilňovanie 2 minúty kardio a 1 minúta brušáky a toto sa opakuje no a skoro celé posilňovanie sú drepy a aj niektoré cviky z kardia mi robia problém, takže nahrádzať by som musela snáď skoro všetko.
Niekde som čítala, že pre ľudí, čo majú problémy s kolenami je Jillian nevhodná ... strašne ma to mrzí, lebo tie tréningy mi vyhovovali ako časovo tak aj cvikmi a Jill som si dosť obľúbila..
Inak momentálne cvičím na striedačku pilates a jógu a k tomu behám denne na eliptickom trenažéri čo mám doma, ale to je veľmi jednotvárne a už po pár dňoch ma to vôbec nebaví
@13 jasné, chápem .. 30 DS mám odcvičený a veru tie side lunges a static lunges with bicep curl určite nie sú sranda s nedoliečeným kolenom.
neviem, čo by som ti teda poradila... ešte plávať sa dá ísť a jógu/pilates cvičíš doma? mňa oboje tiež príliš nebavia, ak ich cvičím sama, ale keď idem na sálové lekcie, je to super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2) nemôžeš drepy v Jillianiných videách niečím nahradiť?
mňa od nej baví najviac 6 week 6 pack, ale napríklad mountains climbers hrozne neznášam, tak ich vždy nahradím niečím iným adekvátnym
3) napadá mi, že možno by ti mohol vyhovovať Pilates, pokiaľ viem, tak dokonca sa odporúča pre rehabilitáciu kolien
Niekde som čítala, že pre ľudí, čo majú problémy s kolenami je Jillian nevhodná ... strašne ma to mrzí, lebo tie tréningy mi vyhovovali ako časovo tak aj cvikmi a Jill som si dosť obľúbila..
Inak momentálne cvičím na striedačku pilates a jógu a k tomu behám denne na eliptickom trenažéri čo mám doma, ale to je veľmi jednotvárne a už po pár dňoch ma to vôbec nebaví
neviem, čo by som ti teda poradila... ešte plávať sa dá ísť a jógu/pilates cvičíš doma? mňa oboje tiež príliš nebavia, ak ich cvičím sama, ale keď idem na sálové lekcie, je to super.