Ja som dostal už taký predvianočný takže na Vianoce už žiadny veľký nebude
A otcovi nejaké drobnosti, mamine tiež, ale teraz sa s bratom a sestrou (oni sú dospelý takže oni sa skladať môžu disappointed:rofl) na iPod touch, lebo ide so zahraničia pracovať
@anzu :genau=D ale ked už sme pri tom...budem rada ak bude fajn nálada lebo darčekov moc nie...a ehm ked ja niečo tak skor nakreslím alebo neják skonštruujem...ja som skor na také originál veci že "od srdca" nech ma to tomu dotyčnému pripomína
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A otcovi nejaké drobnosti, mamine tiež, ale teraz sa s bratom a sestrou (oni sú dospelý takže oni sa skladať môžu disappointed:rofl) na iPod touch, lebo ide so zahraničia pracovať
nedostanem darček (som rada aj zato čo mám)
a vlastne ani darčeky nepotrebujem
a nedávam darčeky
a čo sa týka darčekov tak buď kúpim nejakú knihu, alebo niečo vtipné, nejaké tričko s nápisom, pohár alebo podobné blbosti
však vždy sa niečo nájde
a rodičom kupujem buď to, čo si vypýtajú, abo potom čo ma zaujme na vianočných trhoch
našim nekupujem nič, lebo aj tak vždy všetko ofrflú a vraj by som lepšie spravila, keby som im nič nekúpila, tak ako chcú.
a mame sa poskladám z bratmi na dvoj týždňovú dovolenku do álp
nechcela by som nejaký extra darček....len aby sme ich prežili pokojne..
ale možno nejaká maličkosť by potešila..napríklad mikina alebo tričko ale mama nemá taký vkus