@sarahwhiteflower musi byt rada, ze dostane prehlad o skladbe fora v decembri 2010 a juni 2011...ale nie je tu, @tikalok , pomerne velke riziko, ze sa to takto predcasne dozvie?
nekujupem darceky.... ani rodine, ani svojej polovicke.... a tak isto od svojho mileho nic nechcem.... darceky su pre mna nepodstatne, resp poznam krajsie darceky, ako kupovanie materialnych blbosti
btw tiez mi lezie krkom, ked sa tu vsetky fora den co den opakuju....
ja navrhujem sa ho rovno spýtať.. nevedela som, ale vo vhodnej chvíli sme sa k tomu nejako dostali a povedal sám čo by chcel.. takže síce to bude bez prekvapenia ako minulý rok, ale no a čo, už sme veľkí, lepšie takto ako kúpiť nejakú blbinu čo nevyužije..
ale ak už silou mocou chceš nejaké klasické darčeky, tak napr. : voňavka, sveter, tričko, spodné prádlo (aj ponožky sa rátajú, ale vieš..), kniha (nie každý chlap rád číta), hodinky, peňaženka (nejaká kvalitnejšia, nie z číňáku za 2 eurá), strieborný náramok, úplne najmega klišé plyšák a tak.. ale najlepšie aj tak vieš ty sama čo má rád a čo sa mu bude páčiť..
nič..neznasam sviatky..ked raz budem vladca celho sveta zrusim vsetky narodeniny a vsetkym ludom sa sa bude ciselne pripocitavat rok aj ked zasne novy karendalny rok..a meniny tak to je totalne picovina...oslavat meno.. vianoce tiez nebudu.. a darceky si budete moct davat kedy chcete..kedy vas nieco napadne alebo nieco vhodne uvidite
@tunidlo hej vlastne, dava zmysel, co pises. ale tak mohol to byt napr. len smely tikov pokus, do ktoreho by siel na zaklade toho, ze viaceri dobri priatelia to vraveli ako osvedceny darcek
a zavinacovanie nejak nefunguje - na moj birdz som nevidel tvoju reakciu...mozno toto je ten novy birdz uz
ja som drahemu kupila hry na xbox - assassins creed brotherhood, dragon age obe dve, alien vs predator; kupila som mu haluskaren, tlcik na snicle, 2 peny do kupela, nejaku srandu po holeni aby mu nekrvacala tvar a este nieco z body shopu, a tusim to je aj vsetko. jaaaj a este stare dobre fusakle 10 parov!!! chcela som este lego a ten 3d trojhlavovy strojcek ale neviem ci sa este stihnem vytrepat na nakupy, uvidime.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A nielen o jeden!
skladba fóra od októbra do konca decembra 2010:
vianočné reklamy
akú hudbu počúvate
vianočné reklamy
nový birdz?
tešíte sa na nový birdz?
prečo ešte nie je nový birdz?
kde je nový birdz?
haló, nový birdz?
bude nový birdz?
vianočné darčeky
vianočné darčeky
vianočné darčeky
kde je ten nový birdz?
vianoce
kde strávite silvester?
kde strávite silvester?
...
Skladba fóra, jún 2011:
tešíte sa na prázdniny?
akú hudbu počúvate?
kedy bude nový birdz?
http: //www.coreshop.sk/hodiny_hodinky/hodinky/p/hodinky_panske_star_3___mbm___87120_703/
(štvú ma tie linky tu ... za http: je medzera)
btw tiez mi lezie krkom, ked sa tu vsetky fora den co den opakuju....
ale ak už silou mocou chceš nejaké klasické darčeky, tak napr. : voňavka, sveter, tričko, spodné prádlo (aj ponožky sa rátajú, ale vieš..), kniha (nie každý chlap rád číta), hodinky, peňaženka (nejaká kvalitnejšia, nie z číňáku za 2 eurá), strieborný náramok, úplne najmega klišé plyšák a tak.. ale najlepšie aj tak vieš ty sama čo má rád a čo sa mu bude páčiť..
Myslím, že šlo len o to, že čo hodíš do témy, to má byť akože darček, tj že tú skladbu fóra si sem napísal ako odpoveď autorovi ...
@pubertslatinocelny
Však pýtané boli osvedčené darčeky, takže tento už má @sarah_whiteflower určite k dispozícii nejaký ten piatok
samozrejme, toto som jej dával už aj na narodeniny, meniny a sviatok všetkých svätých
a zavinacovanie nejak nefunguje - na moj birdz som nevidel tvoju reakciu...mozno toto je ten novy birdz uz
To už je tak dlhšie, že občas to ide a občas nie, treba proste checkovať aj reakcie samostatne, tam to zvykne byť ...
a som straasen rada ze som nezadana