s priatelom sme si kupili ako spolocny darcek playstation a mozno si uz len pod stromcekom dame dake drobnosti
mojej mame chcem kupit mikrovlnku, priatelovej mame asi mlyncek na kavu , jeho otcovi sme kupili taku knihu co chcel a este asi ako taky spolocny darcek im chceme kupit taku stieraciu mamu slovenska, kde si "zoskrabu" miesto, kde boli..
priatelovmu bratovi taky klavir, ktory si napoji na pocitac a moze cez neho skladat hudbu, kedze ho to bavi
a mojej sestre dake kozmeticke balicky asi len
mojej starke klasicky len knihy a asi nieco vonave do bytu
a to je asi vsetko
@koichi tak ja sama pre seba by som si ho nekupila, ale tak frajer to velmi chcel a tak ked uz bolo v akcii teraz.. tak sme sa dohodli, ze si to kupime tak spolocne, lebo on aj tak by nevedel asi co mi kupit
zakázal som mati niečo kupovať, všetko máme a nakoniec je to aj tak márnosť nad márnosť...
najkrajší darček bude pre nás pripomienka a oslava narodenie Ježiša Krista a s tým spojené aj Dary Ducha svätého...
sú to najdrahšie Dary z druhého sveta....
Otec dostane model(pretoze bol kedysi mlady modelar), predplatne casopisu o rastlinach a mozno este nieco... Neviem teraz takto z hlavy. A peso dostane pesie darceky pre pesov.
pozri sa na sashe.sk ... tam určite niečo nájdeš
... mame som kupil novy mobil (lebo stary dosluhuje) a napadlo ma, že prvé čo spravím tak tam nahrám pár našich fotiek, rodinnych, nech má radosť ... na nový mobil bude nadávať kym si zvykne ale tie fotky v ňom ju odmekčia ... sebe kupujem veci v priebehu roka, nič mi nechýba ... s bratom si darčeky nekupujeme ... najhoršie je vždy vymyslieť čo kúpiť otcovi, lebo ten má všetko, dokonca aj to, čo nepotrebuje
toho roku som najprv vymyslela darcek ocovi, čo je veľmi prekvapivé a to ortopedické podložky na sedenie v aute a na stoličke, mozno aj predplatné II svetová válka
mamke a bratom knihy, nejaké oblečenie a tak
kamoškam náušnice, knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mojej mame chcem kupit mikrovlnku, priatelovej mame asi mlyncek na kavu , jeho otcovi sme kupili taku knihu co chcel a este asi ako taky spolocny darcek im chceme kupit taku stieraciu mamu slovenska, kde si "zoskrabu" miesto, kde boli..
priatelovmu bratovi taky klavir, ktory si napoji na pocitac a moze cez neho skladat hudbu, kedze ho to bavi
a mojej sestre dake kozmeticke balicky asi len
mojej starke klasicky len knihy a asi nieco vonave do bytu
a to je asi vsetko
najkrajší darček bude pre nás pripomienka a oslava narodenie Ježiša Krista a s tým spojené aj Dary Ducha svätého...
sú to najdrahšie Dary z druhého sveta....
Sám sebe celú lyžiarsku výzbroj
... mame som kupil novy mobil (lebo stary dosluhuje) a napadlo ma, že prvé čo spravím tak tam nahrám pár našich fotiek, rodinnych, nech má radosť ... na nový mobil bude nadávať kym si zvykne ale tie fotky v ňom ju odmekčia ... sebe kupujem veci v priebehu roka, nič mi nechýba ... s bratom si darčeky nekupujeme ... najhoršie je vždy vymyslieť čo kúpiť otcovi, lebo ten má všetko, dokonca aj to, čo nepotrebuje
mamke a bratom knihy, nejaké oblečenie a tak
kamoškam náušnice, knihy