Čítali ste v poslednom čase nejakú dobrú zaujímavú knihu? Sem s jej názvom! Zháňam nejaké tituly čo by som si mohla dať kúpiť na Vianoce... radšej nech mi všetci pokupujú knihy ako nejaké zbytočnosti Akéhokoľvek žánru- psychologickú, sci-fi, fantasy, r
Lovci Mozgov (Jo Nesbo) a aj tie ostatné od neho sú fajn, Nepýtaj sa kde som (Petra Nagyová-neviemaká), Anjeli nespia (Kardošová Barbora), Potomkovia (Dan Wells), Pieseň mien (Norman Lebrecht), Každý umírá sám (Fallada), Dva ptori říši (Šulc), V pekle plynových komôr (Shlomo Venezia), Gaspipe (Philip Carlo) alebo Mafiánsky hrobár, Prežiť (Alex Morel)... za poslednú dobu najlepšie knihy ku ktorým som sa dostala, momentálne mám rozčítanú Muž s tvárou zabijaka ale nepoviem ti od koho to je, neviem kde je v tom bordeli.
btw k tvojmu veku odporúčam napr. Operácia stratené mesto (Joshua Mowl) alebo Alchymista/Zaříkavač (už neviem kto to napísal) alebo niektorý diel Sisi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Posledný exorcista - Satan vo Vatikáne
filip
btw k tvojmu veku odporúčam napr. Operácia stratené mesto (Joshua Mowl) alebo Alchymista/Zaříkavač (už neviem kto to napísal) alebo niektorý diel Sisi...