Sam doma mi chyba, ved som to este nevidel ani 10x ma dostalo ked minuly rok na jojke na "stedry den" davali nejaky triler kde hlavnej postave zabili syna, nerozumiem koho to napadlo vysielat
V prvom rade Legenda o Vánocích - Joulutarina, Vánoční horečka - Weihnachtfieber, Duch Vánoc - A Christmas Carol, Vánoční únos - tento bude na JOJ, predstavte si! -je to milý film s Mariom Lopezom, potom Neuvěritelný anděl - Unlikely Angel, rozpráva Čtvrtý král - Il quarto re, V rajských zahradách - I giardinni dell´Eden, Prázdniny - The Holiday s Cameron Diaz, Evine Vianoce - Eve´s Christmas, Svätá rodina - La sacra famiglia, Vánoční návšteva - A Carol Christmas s podarenym "čudom" Torri Spellingovou, ... proste klasika a nejaké čerstvé filmíky na tému Vianoc. Uvedené filmy mám nahraté, lebo naše tv stanice, to je 0 bodov! Tri oriešky pre Popolušku s Trávníčkom a Šafránkovou (ale hlavne s Trávníčkom) dotvárajú moje Vianoce, lepšie povedané ich atmosféru, a aj keď je to takpov. obohraná platňa, na túto rozprávku nedám dopustiť! Mrázik a Perinbaba - to je pre mňa, nech sa na mňa nikto nehnevá a nech ma má každý rád, nuda! Sorry priaznivci týchto dvoch "diel". Jo a ešte mám rada akčáky s vianočným pozadím ako napríklad Dlhý bozk na dobrú noc, alebo menej akčný ale skôr romantický film s menej vianočnou kulisou (len tak trochu) Miznúci manžel so sexi Ericom Banom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov