videla, čítala...je to jediné dielo kde nemôžem povedať že je film horší. milujem malcolma mcdowella za to ako zahral alexa, aj keď už má teraz asi 80 rokov
ALe pokiaľ si pamätám, dávno dávno sme to mali doma nahraté a kúsok z toho som si pozrela a javilo sa mi to ako dosť veľké psycho. Potom mi na to tatko niečo nahral a hovno z toho filmu mám.
pozrela som si ho na základe toho, že som prečítala tú ťažko čitateľnú, ale naozaj zaujímavú knihu....a bolo to iné ako všetky ostatné čo som čítala...proste sila, ale páčilo sa mi to
bol dobrý, taká kubrickovina, ale nie práve moja šálka kávy, navyše druhá časť filmu mi prišla veľmi nudná. jednoducho, napriek všetkým tým spevom kritikov myslím, že kubrick to vie aj lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ale za posledný rok ani raz.
Toť príklad toho, že všetkého veľa škodí
ano, zaujal a zanechal dojem
film by som si pozrela, keby nič iné nebolo ale kniha sama o sebe bola plnohodnotným zážitkom.
v hlavnej ulohe pomelo anderson
ALe pokiaľ si pamätám, dávno dávno sme to mali doma nahraté a kúsok z toho som si pozrela a javilo sa mi to ako dosť veľké psycho. Potom mi na to tatko niečo nahral a hovno z toho filmu mám.
Keby som si mal vybrat medzi Mechanickym pomarancom a hocijakym filmom s Paris Hilton v hlavnej ulohe, tak by to bola pre mna tazka volba...