Ja som ho dívala so ségrou o 3 ráno Bavila som sa na tom jak si skrývala oči a občas zakričala a to je odomňa o dosť staršia Ale akože bol to v pohode film s nečakaným záverom....
pozerala som to v škole namiesto stužkovej sme si to pustili a vypili sme pri tom fľašu vína..parádny film aj keď spolužiak ma dvakrát nastrašil som sa skoro posrala od strachu
vlastne nebol o ničom ale zase nebol ani super. také medzi. občas ma to fakt vystrašilo. ak by sa však režisér s tým chcel pohrať tak to mohlo byť ešte lepšie. som zvedavá na Paranormal Activity 2
ono je to tak, že som to videla a psycho horory sú jediné, pri kt. sa bojím akože krváky to sa nebojím lebo to je jasné že sa to stať nemôže. No keď ide o duchov a démonov..no nebolo nám s kamarátmi všetko jedno
ako cakala som co to bude zac, lebo bratranko mi o tom rozpraval, ze jak sa pri tom bal, ze je to strasny film, ale ja neviem.. na duchariny neverim, tak som sa nasmiala.. ale zase na druhej strane niekomu to moze prist strasidelne
30 minút filmu- nič... čakám... možno to ešte len začína a rozbieha sa... keď sa po hodine konečne pohli dvere, poviem si, že možno to už pomaly graduje.. ale keď na konci filmu vidím titulky, poviem si, že som videla peknú rozprávku na dobrú noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Moc som sa pri nom nebál, ale to bude tým, že som ho pozeral cez deň