Videla som, nečítala... a film bol parádny, akoby aj nie, ked ho režíroval majster . Polovica kina plakala a druhá polovica tiež, ale tvárila sa, že neplače.
videla úplne úžasný film a čítala som aj knihu.. inak hoci sa mi väčšinou viac páčia knihy tentoraz ma oveľa viac očaril film... smutné ale zároveň také silné..
Kniha bola krásna a videla som aj film a myslím si, že fakt vzdal knihe úctu. Bála som sa, aké to bude, keďže moje posledný kniha-film zážitok ma riadne sklamal (Time traveler"s wife - kniha úžasná, film stál za veľké guľové), ale toto bolo fakt výborné, odporúčam.
videla som to aj citala, ale asi som nepochopila ani knihu ani film, lebo smutne tam podla mna nebolo nic... alebo som neodhalila nejake "metafory" ? neviem, ale cakala som od toho viac
Videla, čítala... (btw ja som jediná, ktorej sa dej knihy a dej filmu nezdal tak úplne identický?)... a výnimočne sa mi páčilo oboje, aj napriek tým niektorým dejovým nezhodám
áno aj film som videla,aj knihu čítala...nádherné..oboje.stále sa mi chcelo plakať.dokonale to zobrazuje psychiku celej rodiny po strate najbližšieho..a takisto musím povedať že film nebol zhovadenie knihy ako to zvyčajne býva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Váham, či to mám riskovať a pozrieť si aj film.