pred nedávnom som to ešte nevidel ale po zhliadnutí si myslím to čo ostatní, je to asi najlepší film - no najlepší možno nie ale právom je medzi najlepšími...inač takú stupídnu otázku by som nikdy nepoložil
Forest Gump je kultová postava a ten film môžem pozerať aj na 100 a prvý-krát,je to nevypozerateľné ako Dedičství,trilogia Pána Prsteňov,Slunce seno,Titanic...tie citáty nemajú chybu a odkrývajú jednoduchú pravdu
@natus39 lebo to citam ako natuš a to berem ako zdrobnelinu mena natalia a ked to precitam natus tak mi to aj tak moc chlapcensky nepripada, mozno je to dake orientalne....
film,celkom dobre,teda pre tych co chcu pozerat do blba do telky,niako ma ten film nezaujal,sled udalosti sa na vas vali z kazdej strany...teraz ked ho davaju v telke len to prepinam...Harry Potter je lepšííí =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Btw: ja som napr. Heryho Posera nevidel - to kukaju len deti
hej, videlo to dost ludi.
a ano, oplati.
ten film ma nikdy neprestane baviť
2. ja som harryho pottera nevidel
a zakladateľ prepáč, ani neviem na koho som reagovala, len som zbežne pozrela tému...