@2 doma sa tak na film nedokažem upútať ako v kine ,radšej si pozriem film na velkom plátne priamo z kotuču filmu s dobrým zvukom ,mam potom pocit že som ten film zažil, ak je dobrý teda..
polska reziserka a cesky herec..no to si uz mozme hovorit ze slovensky film o slovenskej historii..ale vraj je tam az neopodstatnene vela erotickych scen takze pre chlapa ako stvorene
tak diky za komenty ktore boli k veci a už len pre ten dabing janošika to už ani nechcem vidieť lebo hentie decka čo dabuju slovensky filmy nemožem počuť, myslel som že to bude dobry film polsky režisery su výborní ,príbeh janošika tiež zaujimavy ale asi to posrali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
´Ti nevim, Karle..Nebolo to zlé, ale nič, čo by ma ohúrilo.
Jánošíka vybrali otrasného, chudorľavý ksichtíček (nadabovaný slizkým šestnásťročným hláskom).
Sex ani násilie (poznámka: pomerne hardcore) mi neprekážali, ale pri pomyslení na ich osobnú hygienu sa vo mne obracali vnútornosti.
Ale snáď sa na to pojdem pozreť...