no takže..... je tu jeden chlapec,moj naj kamarat..ktoreho mam velmi velmi rada....ľubim... ... lenže..on ma holku..teraz mali rok....ale.. niesom si ista či ju lubi..ako nechcem si vnucovat dajaku nadej alebo čo..ale..proste..pišeme spolu každučičky de
pána veď raz si to tu už rozpisovala...mať tvoje problemy...chlapec na teba kašle a to isté by si mala aj ty...už ju aj s tebou podviedol na dajakej chate čo ste raz boli...a ani vtedy mu nedošlo ako všetkým okolo seba ubližuje, tak mu to nedojde ani teraz...jeb na neho dievča !!!
mne sa stalo nieco podobne vlastne sa mi stale deje ale neviem ti pomoct sama by som potrebovala ja to mam tak ze nema ani holku je to moj najlepsi kamarat vie ho lubim a ze mu neviem nikdy odolat cez leto bol uplne uzasny staral sa pod.riesili sme ..dokonca isiel na rovnaku vysku ako ja ..ale stale nechcel so mnou chodit jednoducho nezavezne. doslo to az k tomu ze byvame spolu na private a nabuduci rok isto tiez. nikdy mu neviem odolat ked nieco odo mna chce. Ale on mi nikdy nepovie co citi pred kamosky sa tvari ze spolu nic nemame. ked nieco navrhnem odpovie mi ze on chce az v tridsiatke zavezne ze viem ako to on citi. ale neviem si pomoct nemysliet nanho. takze moja ..rada...ak nejaku najdes sem s nou.Ale vedz ze nie si sama. A neviem ak ti dava nejake city najavo aspon pisomne, alebo darcekmi mala by si onho bojovat alebo minimálne sa s nim porozpravat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov