@grietusha No nepovedala by som, ze viac sladke, ako nejaky Snickers a spol . Ono ostatne - sladkost ma byt sladka. A aspon toho nejde zjest vela naraz, takze je to vlastne podla mna naschval
@flussica tak ja nejem ani snickers ale chalva je pre mňa špeciálne sladká a lepivá, to moje chuťové bunky, navyknuté na chilli a slané jedlo, jednoducho nedávajú
pokiaľ som nenavštívila uja Google som netušila že to je práve toto, ale inak to je sladké aj na mňa, a veľmi mi to ani nechutilo keď som to jedla asi pred rokom....
@whippersnapper Je to velmi mozne, ja som jej originalny povod nijako neskumala, ani som nikdy netvrdila, ze chalva pochadza z Grecka. Ale v Lidli sa potom treba ist stazovat, lebo tam ju mali uvedenu pod tzv. "greckym tyzdnom"! Fuj, vsade klamstvo, vsade okolo nas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale inak..podla mna moc sladke..
» sk.wikipedia.org/wiki/Chalva...
(viem, že wikipédia nie je autorita a ani relevantný zdroj, ale na takéto základné info to musí stačiť
(prípadne anglická verzia, kde sa ale nepíše špecificky odkiaľ pochádza » en.wikipedia.org/wiki/Halva)...
Toto je chalva
@10saia chalva môže byť aj čistá, bez akýchkoľvek orechov