Čaute... Som deviatačka a na stredné odborné školy berú priemer do 2,75 .. A ja mám 2,6 no lenže mala som na vysvedčení jednu 4.. Mám šancu ,že ma niekde na 4 ročný odbor zoberú?
ja si myslím,že priemer vôbec nie je žiadnou podmienkou
to u nás zobrali na 4ročný odbor aj takých,čo mali priemer nad tri ..škôl je veľa,žiakov málo..zoberú ťa..na prijímačkách ti aj správne odpovede povedia,alebo postavia prijímačky tak,aby sa tam dostal aj krtko
a tieto fóra o školách mi lezú na nervy
a tú štvorku si posrala teda.
Nezrušili ten priemer znova to vrátili.. No ale ta matika:// sranda je ze ked som mala učiteľku ktorá vie vysvetľovať mala som 1,2 no pri tejto krave co máme... Niektorým odpustí(jej zlatíčka) a ty menej taký v tom sa najviac výživa keďže povedzte mi spravodlivosť ..od triednej co by mi mala prilepšiť mala som priemer 3,5 a spolužiak 4,6 a dala mu tiež 4.. Ked ju dala mne tak jeho mala potom nechať prepadnúť .. Teším sa ked uz konečne odídem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to u nás zobrali na 4ročný odbor aj takých,čo mali priemer nad tri ..škôl je veľa,žiakov málo..zoberú ťa..na prijímačkách ti aj správne odpovede povedia,alebo postavia prijímačky tak,aby sa tam dostal aj krtko
a tieto fóra o školách mi lezú na nervy
a tú štvorku si posrala teda.