iba igen/nem/meďung haza aluni .. neviem ako sa to píše ale priateľova naďmama mi raz rozprávala po maďarsky a vydedukovala som z toho, či sa ma pýta, že či viem po maďarsky, tak som povedala nem.. to je celá moja maďarská koverzácia
nic na svete neznasam tak ako madarsko a madarcinu..ale 2 spoluziaci sa v prvej triede na strednej priznali k tomu ze ju ovladaju..sme ich tak spicuvali ze dalsie 3 roky sa bali slovo madarsko aj vyslovit
@tunidlo no ved sa aj chvalim mne to strasne vadi ked mi neaky chuj nadava do madarov len preto ze som z nitry..alebo ked neaky premudrely cech hovori na slovensko ze sme len severne uhorsko a podobne veci..a to vsetko len kvoli tym hlodavcom co sa tu roztahuju..
Hej, to všetko kvôli tvojmu spolužiakovi, ktorý vie po Maďarsky
Ešte, aby sme to náhodou neopomenuli, ten spolužiak by určite povedal, že miluje tolerantných ľudí ako ty, takže narozdiel od chujov, ktorí ti vadia, nespôsobuješ absolútne žiadnu ujmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Teraz sotva rozumiem
ale to asi všetky jazyky
No to je úplne hahaha takáto šikana teda.
Máš sa čím chváliť ozaj
Hej, to všetko kvôli tvojmu spolužiakovi, ktorý vie po Maďarsky
Ešte, aby sme to náhodou neopomenuli, ten spolužiak by určite povedal, že miluje tolerantných ľudí ako ty, takže narozdiel od chujov, ktorí ti vadia, nespôsobuješ absolútne žiadnu ujmu