tri telefónne čísla plus samozrejme svoje, samozrejme aj pin telefónu a kreditky, to sa dosť hodí vedieť, prihlasovacie údaje do internetbankingu, 13miestne heslo na wi-fi, kolegove prihlasovacie údaje do VPNky, svoje zatiaľ nie , niekoľko hesiel... bežná vec hádam
už tri roky prešli odkedy som si zmenila mobulné číslo a ešte ho stále neviem naspamäť (ale zato si pamútám DKP niektorých obchodov pretože často registrujem kvôli bločkovej)
To čo používam viem naspamäť. Problém mi robí len to, keď mám zabehnuté nejaké heslá ktoré používam na rôznych typov webov a oni dávajú obmedzenia typu: Veľké malé písmenká, viac ako 12 znakov, znak, číslo... To som potom furt z toho jeleň keď sa tam chcem vrátiť a musím si heslo posielať na mail.
neviem, zapamätávam si to, čo chcem a nejak som nikdy nemal potrebu si pamätať tel. čísla viacerých ľudí, viem svoje a otcove - lebo je jednoduché a dovolám sa mu vždy
Čísla si zapamätám pomerne ľahko... hlavne tie, kt. často používam (prihlasovacie do int. bankingu napr.) ...telefónne čísla si tiež viem zapamätať...
S mojimi heslami už je to horšie, odkedy vytuningovali bezpečnostné prvky pri logine na 1 veľké písmeno, malé písmeno, číslice, tri čínske znaky, dva v klinovom písme a obrázok sliepky, strácam prehľad v tom, kde mám aké prihlasovacie a kde aké heslo. Keďže som registrovaná asi na 280-tich rôznych stránkach a paranoja mi nedovolí použiť jedno heslo na viac než troch stránkach súčasne, tak je to dosť na piču.
Čiže zvažujem kúpiť si trezor, diár, zapísať doň všetky heslá a pečlivě uschovať.
....... aký je slovenský ekvivalent k slovu pečlivě?
vssade uplne vsade na vsetkyc hroznych uctoch mam ine heslo .. a su tam aj cisla a dost a pamatam si moje bratove matkine ..fotrove som vedela a este vela toho ..
Viem dátumy narodenín/menín, číslo OP, rodné číslo, pin na kartu, asi všetky školské heslá aké som mala (je ich 7, každý rok sa menia),...
Ale zase si neviem zapamätať roky historických udalostí a hodnoty goniometrických funkcií :ehm:
telefónne číslo viem naspamäť len jedno a aj to nie je moje čo sa týka hesiel, tak aj tam sa dokážem zriedka zaseknúť a úplne mi vypadne, takže radšej značím možnosť nie
t.č. viem svoje, rodičov, bratovo aa staré čísla na pevné linky pár kamarátov
pár hesiel, pin telef=onu, pin kreditky si nie som istá, rodné číslo neviem naspamäť, iba keď mi ho niekto povie, tak viem, či je to moje alebo nie
žiadna sláva no
ťažko odpovedať, skôr si pamätám ako nepamätám, všetky svoje 4 čísla čo som mala/mám si pamätám, potom číslo na frajera, na bývaleho frajera, na dalsieho byvaleho, potom mama, otec, sestra, sestra, brat, ale od kazdeho len jedno si pamatam surodenci su aktivni a kazdy ma dvoje, potom cislo asi na 3 kamaratky
rodne cislo, OP, adresu domov aj do skoly, PINkody, ja jediny problem mam asi s heslami, som prihlasena na veeeeeeeeela stranok a potom len rozmyslat, co som kde dala, napr niekde mam heslo jablko a niekde jablko10 a potom nad tym rozmyslat, kde je len jablko a kde jablko 10 ale inak si toho dost pamatam
Vieš väčšinu pre teba pomerne potrebných číselných kombinácií naspamäť?
dalamánka 62
cibula 283556
hrozno biele 283028
banány 283057
anglický rohlík 19 pamätám si aj takéto potrené číselné kombinácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
na piny a hesla mam velmi dobru hlavu
napriklad icq cislo ^__^
ale hesla, pin, udaje do ibankingu atd si vsetko pamatam
heslá a pin kody viem
ale inak vôbec nie
S mojimi heslami už je to horšie, odkedy vytuningovali bezpečnostné prvky pri logine na 1 veľké písmeno, malé písmeno, číslice, tri čínske znaky, dva v klinovom písme a obrázok sliepky, strácam prehľad v tom, kde mám aké prihlasovacie a kde aké heslo. Keďže som registrovaná asi na 280-tich rôznych stránkach a paranoja mi nedovolí použiť jedno heslo na viac než troch stránkach súčasne, tak je to dosť na piču.
Čiže zvažujem kúpiť si trezor, diár, zapísať doň všetky heslá a pečlivě uschovať.
....... aký je slovenský ekvivalent k slovu pečlivě?
No neviem svoje tel. číslo, číslo účtu a o ostatných tel. číslach ani nehovorím
Ale zase si neviem zapamätať roky historických udalostí a hodnoty goniometrických funkcií :ehm:
alebo dôkladne
pár hesiel, pin telef=onu, pin kreditky si nie som istá, rodné číslo neviem naspamäť, iba keď mi ho niekto povie, tak viem, či je to moje alebo nie
žiadna sláva no
hesla-viem len svoje tu na birdz,email,martinus
PIN-viem len na svoj mobil
to su asi vsetky cisla co viem .D
Ale inak mi ciselne kombinacie idu, pamatam si aj podaktore hesla a PIN na kreditku priatela smiley: a este aj PIN na bratov stary mobil
Vdaka tomu a mojej relativnej asocialite sa rada povazujem za taku light verziu autistu
rodne cislo, OP, adresu domov aj do skoly, PINkody, ja jediny problem mam asi s heslami, som prihlasena na veeeeeeeeela stranok a potom len rozmyslat, co som kde dala, napr niekde mam heslo jablko a niekde jablko10 a potom nad tym rozmyslat, kde je len jablko a kde jablko 10 ale inak si toho dost pamatam
Vieš väčšinu pre teba pomerne potrebných číselných kombinácií naspamäť?
dalamánka 62
cibula 283556
hrozno biele 283028
banány 283057
anglický rohlík 19
pamätám si aj takéto potrené číselné kombinácie