ježiškovi housličky... veď oni ani nevedia, kde to Slovensko je... oni nevedia kde je Európa... a chcieť od nich, aby odlíšili ešte národy žijúce tu? Vôbec aký je rozdiel medzi slovákom, rumunom, čo ja viem... poliakom... hahaaaa, chceme po nich veľa... to len európania si zbytočne zaťažujú hlavu takými nepotrebnými všeobecnými informáciami...
(možno preto by som s mojimi vedomosťami v USA mal už aspoň tri tituly a to by som mohol rovno vypracovávať štátnice, len tak z rukáva... a to si myslím, že som priemerne inteligentný európan)
@johnysheek je rozdiel studovat priamo len svoj odbor, alebo aj dalsich 200predmetov, ktore su ti v odbore nanic, tak ako to je u nas..jasne, ze musis byt odbornik, ale ono sa to lahsie robi, ked sa ucis len to, co ta bavi
@johnysheek@n0win0u má pravdu... ja som skvelý príklad... nebyť doslova debilných predmetov v mojom odbore (automobilová výroba, aby boli aj iní v obraze) už dávno mám za sebou školu a pred menom Doc...
@johnysheek to nepopieram, ale stale je to v odbore a clovek vie, ze sa to zide, takze ma k tomu ucivu iny vztah.. ak sa mam ucit barsco a je mi to uplne nanic, a naviac prave na tom vyhadzuju ( financne dovody skol ) tak potom je jasne, ze nase skolstvo na tom nie je dobre, aj z tohto pohladu
Prezyvka the fighting jondas nevznikla zo slova cigani ani nic podobne... pochadza zo slova Jonda resp. Janda co bolo caste priezvisko ludi z Ceskoslovenska ktori sa prestahovali do UK alebo USA... vcera som o tom cital niekolko clankov... ale to je jedno lebo vecsina ludi aj tak nema potuchy co slovo jonda znamena a preco ho mame v prezyvke
@johnysheek to si ma asi zle pochopil ja nemam nic proti USA ... ako aj proti nikomu inemu .... dokonca nemam nic ani proti ciganom (samozrejme nektorych nemusim )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
just another day in the office..
(možno preto by som s mojimi vedomosťami v USA mal už aspoň tri tituly a to by som mohol rovno vypracovávať štátnice, len tak z rukáva... a to si myslím, že som priemerne inteligentný európan)
všetci jak ste tu zaradom.. prečo mám pocit, že je toto len jedna úbohá ANTI USA diskusia?
sám ich nemusím, ale to neznačí. že sa teraz idem do nich navážať..
ďalšia vec.. fakt to znamená to? nemôže to byť náhoda? neznačí to niečo iné z nejakého indiánskeho dialektu??
či len proste máme senzáciu, šup s tým na verejnosť a kydať kade sa dá..
vďaka za pozornosť
ad @hov ädo slovaci su nad priemer europy.. v niektorych veciach dokonca aj.. zalezi od rocnikov..
druha vec je.. v usa si spravis strednu v pohode.. ale na vyske musis byt odbornik fakt v tom svojom obore.
a dalsia vec.. i tak povacsine na strednej nieto co robit.. takze kto chce to dokaze i popri tych zbytocnych