ak sa neučím, čo potom v podstate od únavy zaspím, tak sa mi v noci sníva o skúškach, prípadne mám hrozné nočné mory. predtým to tak nebývalo, toto skúškové je strach a hrôza
ako stale..spat o tretej, vstavat o jedenastej..plus minus jedna hodina
poobede sa ucim..medzitym polhodinu zase pospim aj teraz ma zmaha, tak som si dal kratku pauzu a vecer a v noci sa ucim len vynimocne, tak den pred skuskou ked uz prihara
spím tak, že keď zaspávam tak si v duchu opakujem otázky, keď sa zobúdzam tak si ich opakujem. čiže spánok vyzerá tak, že si ich tiež opakujem ale väčšinou ich vo sne neviem takže som v strese a budím sa nevyspatá. snívajú sa kokotiny a potom sebou mecem a rozlejem si uprostred noci minerálku na mobil a budím frajíra nech mi ho poskladá a on nechápe tak mu vynadám a potichu plačem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
poobede sa ucim..medzitym polhodinu zase pospim aj teraz ma zmaha, tak som si dal kratku pauzu a vecer a v noci sa ucim len vynimocne, tak den pred skuskou ked uz prihara