ja chodim do nr na chrenovej co je ta nemocnica...tusim,na druhom poschodi..ale ci je dobry nwm.ale dlho sa tam caka.zas brat chodi na klokocinu a nestazuje si.a tam kde ja,je kozna strasne staraaa,na voziku chodi,ale zas,dobra je...
Beňušková je dobrá, ale dostať sa k nej je zázrak, lebo ona si z toho skôr spravila ambulanciu pre "paničky" (botox, solárko, nastriekavanie "opálenia" atď.), takže na "normálnych" pacientov už čas moc nemá
@ohavnost No tak to mi ani nepíšte, že je k nej zázrak sa dostať, však to mi nijak nepomôže. Potrebujem normálneho kožného, ochotného a milého, nič viac mi netreba. Neznášam arogantných. Má niekto skúsenosť?
@boh123 ona je milá, veľmi milá a ochotná, vôbec nie arogantná, len je ťažké sa k nej dostať, lebo má veľa pacientov... ale keď sa objednáš a zaplatíš si, tak ťa vezme... síce tak cca o hodinu neskôr ako si bola objednaná, ale vezme
ta na kloko v poliklinike sa vola Svrčeková, a je velmi mila aj dobra si mylsim, ja som chodila na chrenovu najskor ale potom u tejto ej to lepsie ovela ...tam v hlavnej budove enviem ale 2poschodie, na konci chodby dvere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov