@waagbistritz69 - + ešte nejaké vedľajšie tak ja som prvú ( Barvu kouzel ) zlúskol ani ne za týždeň a to som čítal len vo vlaku cestou domov a do školy teraz mám Lehké fantastično a super že nadväzujú.
@gukol fajnovo ja som od neho čítal len kedysi trilógiu o Johnnym Maxwellovi (Iba ty môžeš zachrániť ľudstvo, Johnny a mŕtvi, Johnny a bomba) a tuším ešte Koberčanov, ale ništ zo Zemeplochy
@gukol lol jeden dejepisár čo ma učil, pomaly na každej hodine našiel analógiu medzi nejakou histrickou udalosťou a zemeplochou.. pamätám si len že Hrrr na ně! je vlastne o prvej svetovej a tak
Neexistuje kniha pri ktorej nezaspis, vsetky knihy su nudne a zbytocne ak to nie je odborna literatura... radsej si pozri dobry film, pri tom nezaspis alebo si zasportuj alebo take nieco... Ale kniha? Sorry ale pre mna je kniha strata drahocenneho casu...
Zavrhnutý je perfektná kniha začala som ju čítať včera poobede a dnes ráno o jednej som ju mala prečítanú proste bomba ale náhodou je fajn aj kniha draky prichádzajú a ešte jej dve pokračovania
Charles Bukowski - Poštovní Úřad (alebo akákoľvek iná kniha od neho pri ňom pochopíš, čo je sarkastické a ironické písanie ale je super... žiadne preformulované vety, odborné výrazy, napínavá zápletka...proste píše tak ako sa mu v tej cvhíli chce a ako by to povedal kamošom v krčme)
a potom zbožnujem všetky knihy od Dana Browna; dokopy ich je 5 - Digital Fortress (Digitálna pevnosť), Deception Point (Bod klamu), The Da Vinci Code (myslím že netreba preklad), Angels and Demons, The Lost Symbol (asi Stratený Symbol v slovenčine ?) a najnovšia Inferno (Peklo) --> pri ňom milujem tie jeho konšpiračné teórie a verte mi sami nebudete veriť ako ľahko a zaujímavo sa vám číta o algorytmoch a matike (Digital Fortress) alebo o Boji politikov o post prezidenta a o NASA (Deception Point)
Vedela by som napísať aj viac ale to by mi už ten môj príspevok asi nik nečítal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Mám v pláne si kúpiť všetky a spraviť si zbierku
Green, Osamelosť prvočísel, Matkin, Marquez, Roald Dahl, Boris Vian, Oscar Wilde, etc etc
Sexodus-Z. H. Bukowsky
Na ostrove-Tracey Garvisová Gravesová
Zoznam zákazov-Koethi Zanová
(800 strán tej najakčnejšej matematiky pod slnkom)
a potom zbožnujem všetky knihy od Dana Browna; dokopy ich je 5 - Digital Fortress (Digitálna pevnosť), Deception Point (Bod klamu), The Da Vinci Code (myslím že netreba preklad), Angels and Demons, The Lost Symbol (asi Stratený Symbol v slovenčine ?) a najnovšia Inferno (Peklo) --> pri ňom milujem tie jeho konšpiračné teórie a verte mi sami nebudete veriť ako ľahko a zaujímavo sa vám číta o algorytmoch a matike (Digital Fortress) alebo o Boji politikov o post prezidenta a o NASA (Deception Point)
Vedela by som napísať aj viac ale to by mi už ten môj príspevok asi nik nečítal